vrijdag 1 april 2011

Joepie, de postbode is daar

Ik ben een fan van internetshoppen. Misschien nu niet direct voor kleren voor mezelf maar zeker voor de kinderen. Geen files, 24 uur open en een enorm aanbod. Aangezien ze groeien als kolen en ik als beginnend naaistertje niet kan volgen plaats ik een paar keer per jaar een grote bestelling. Het is wel elke keer slikken als ik de totaalprijs van mijn winkelmandje bezie maar ik troost mezelf dat ik dat door 5 moet delen dus dat dat helemaal niet veel is.(En als dit excuse niet werkt zoek ik wel een ander :-)) Ziehier de beelden. Ons Fee staat er niet bij, zij was aan het slapen op het moment van de fotoshoot.

8 opmerkingen:

 1. dat zijn wel hele mooie kleertjes. Vrolijke kleurtjes ook.
  fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bij welke internet-shop heb je dit besteld?
  Ben ook steeds op zoek naar nieuwe sites en winkels en leuke kleren voor onze meiden...
  Vrolijke en kleurrijke bende!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. perfecte timing van de postbode. Konden ze meteen al stralen met hun felle kleurtjes op deze zonnige zaterdag. Superleuke kleertjes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een vrolijke kleurtjes!
  Helemaal klaar voor de zomer!
  En inderdaad lang leve internetshoppen!
  Lekker thuis achter de computer ipv met vijf door de winkels sjouwen (en passen..)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik *hartje* internetshoppen :-) Lekker makkelijk vanuit de luie stoel op struin naar de leukste aanbiedingen !! Je bent erg leuk geslaagd zeg, ik ga daar ook eens kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh wat een fijne foto...bijna alle kindjes samen.
  Doet mij terugdenken aan de tijd dat ik er 4 had en de oudste net 5....

  Enne....heel mooie kleertjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Geweldig! Zo schoon om naar te kijken. Vrolijkheid alom.
  Ik ben ook een fervent internetshopper. Een tip: vanaf eind mei/begin juni beginnen ze in Nederland volop met de solden. En er zijn heeeeeeel wat leuke Nederlandse internetshops ;).

  BeantwoordenVerwijderen