zondag 18 maart 2012

Count your blessings


Het zijn door weken als deze dat ik eens te meer besef hoe gelukkig ik mag zijn dat ik wekelijks mijn blessings mag tellen. 

Deze week werd ik blij van
paasknutsels en paasbomen. Het is dat ik kinderen heb die er mij met hun knutselwerkjes aan doen herinneren want ik verschoot mij een hoedje dat pasen al binnen 3 weken is. 

de grote ogen van ons Fee. Hoezo ik mag de kast niet openmaken????

een bloempotteke dat ik van papavanvijf kreeg. De lentekriebels hebben ook hem te pakken (en ik vind dat helemaal niet erg :-))

lekker gezellig samen eten bij mijn ouders samen met mijn zus en de hele bende kinderen. En zoals ge ziet zijn de borden en kommen allemaal leeg. Dat komt omdat daar de beroemde gele pudding in zit die volgens mijn kinderen alleen maar door de mamy kan worden klaargemaakt (en dat is ook echt zo) en die niet te versmaden is zeker als ze nog wat warm is en er een velleke op ligt :-)

mijn eigen creatie met restjes die nog in mijn frigo zaten en die smeekten om opgegeten te worden in plaats van in de vuilnisbak te belanden. En kijk ze hebben mij lang genoeg zielig aangekeken want ziehier de foto van mijn "sexy gerechje" van couscous met komkommer, feta, venkel, zongedroogde tomaten, pijnboompitten en pijpajuintjes. Conclusie van mijn experiment? Niet teveel zout opstrooien want met de tranen van de kinderen erbij wordt het algauw te zout :-)  

Meer blessings zien? Kijk bij Anki voor de lijst met deelnemers.

9 opmerkingen:

 1. Venkel? Bak je die dan ofzo? En pijpajuintjes, zouden dat onze bosuitjes zijn?

  Fijne foto's weer!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik dacht echt dat pijpajuintjes de algemeen nederlandse term was :-). Maar blijkbaar dus een vlaams woord. De venkel bak ik kort aan in wat olijflolie.

   Verwijderen
 2. Mjam!
  En natuurlijk de mooie oogjes van Fee.

  Owja en wat ik nog wil toevoegen: Ik vind de namen van je kindjes echt super leuk, mooi, stoer en lief!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik wil dat gerechtje anders wel eens komen proeven hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hihi, tranen maken het te zout. Dat is dus ook op een ander zo!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Weeral mooie foto's!
  En hier hoeven we ook geen zout toe te voegen om dezelfde reden. (oef, dat is niet alleen bij ons zo ;-))

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nou ziet er echt heerlijk uit! En wat een leuke gezellige fotos weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtige ogen heeft jouw Fee!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Een man met lentekriebels! Koesteren zou ik zo zeggen.

  BeantwoordenVerwijderen