zondag 11 november 2012

Up-to-date


Hoe vaak gebeurt het niet dat mensen mij vragen of ik fotootjes heb van mijn kids en dat ik dan tot mijn schande moet zeggen dat de meest recente fotootjes die ik heb afgedrukt dateren van als ons Fee een half jaar oud was. Gelukkig bestaat er zoiets als een gsm waar er dan wel wat recentere foto's opstaan maar ik vond dat het toch wel tijd was om nog eens een update te doen van de papieren versie van mijn kroost. En het kan nooit kwaad om wat foto's in mijn portefeuille te hebben al was het maar omdat ik gelezen heb dat als dieven je portefeuille stelen ze mss berouw krijgen en ze minder geld zouden stelen dan wanneer ze een onpersoonlijke portefeuille in hun handen krijgen. Tja, af en toe mogen we nog een beetje naïef zijn hé :-)

22 opmerkingen:

 1. Haha, Gé kunt maar proberen hè! Prachtige foto trouwens!
  O ja speciaal voor al jouw lezers: ik heb zojuist de kleurrijke give-awayketting verder gezet, meedoen kan nog een hele week!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtfoto! Wat voor kunstjes haal je uit om ze zo mooi te laten liggen én lachen? Dat lukt mij echt niet..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oohhh zo moooooiiii!! Goede reden om een foto in je portefeuille te stoppen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die foto is prachtig !!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, heel leuk :-)
  En ik blijf verliefd op de namen van je kids, maar nu nog meer door deze schattige bekkies.

  Liefs,
  Bianca

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wouw, alle vijf er goed op. Eentje om te vergroten! Mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 7. En het lijkt me dat wanneer dieven een foto van maar liefst vijf kindjes zien, ze echt niet weten hoe snel ze die portemonnaie terug moeten geven! ;)
  Prachtfoto!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie foto! Een foto om in te lijsten!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooie foto! En wat een mooi stel kindjes! Om trots op te zijn!

  XxX, M

  BeantwoordenVerwijderen
 10. dat betert niet
  mijn oudste is nu bijna 19 en de foto van haar, van toen ze 5 was....
  erg hè
  niet dat het geen schoon kind meer is zenne
  gewoon te tam
  zou dat echt helpen tegen dieven?

  BeantwoordenVerwijderen