zondag 17 februari 2013

Iedereen op de latten (of toch bijna :-))En we zijn weer terug...na een zalige krokusvakantie in de Oostenrijkse bergen. Zonder ongelukken, als ge de wasmachine die het begeven heeft na de eerste après-skiwas er niet bij rekent. En dit jaar is de tweeling ook gelanceerd op de latten. Nog eentje te gaan en we vliegen met de hele bende de bergen af. Olé.

Ik realiseerde mij plots bij het maken van dit blogberichtje dat er niet zo veel foto's zijn gemaakt deze vakantie...maar ja dat is de fout van de kou...fototoestellen zijn niet gemaakt om met handdschoenen te bedienen...en soms is de keuze tussen een foto of warme handen snel gemaakt :-)

10 opmerkingen:

 1. Misschien niet zo veel foto's getrokken, maar wel hele leuke!
  En Ocharme.....en wasmachine die niet mee wil werken....heb het nog niet zo lang geleden ook meegemaakt ( maar hier 8 kinders)....rampzalig was dat!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. superleuke foto's toch die er gemaakt zijn :) en respect zeg, met zo 5 kleine koters gaan skieën :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke foto's!

  Wij zijn ook net terug van een weekje Oostenrijk. Onze meisjes (4 en 3 jaar) stonden voor het eerst op de latten. Was wel even zoeken naar een kindvriendelijke piste. Waar gingen jullie heen?

  En nu terug over naar ...kleine wasjes, grote wasjes, laat maar lekker draaien!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Maar écht: hoe doen jullie dat?? Want jullie jongste kan toch niet skieen?
  Hebben jullie dan iemand mee als babysit ook of doen jullie shiften? *oprecht benieuwd*

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hier ook nog even foto's kijken en nagenieten van een heerlijk ski-weekje. Ze doen dat al goed precies jullie kleine gasten, toffe foto's, leuke herinneringen voor later. De eerste medaille die Zoon lang geleden verdiende zag er precies zo uit ... ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Als ik die foto's zie, krijg ik efkens spijt dat ik hoogtevrees heb en dat nooit ga doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je zoontje op die 5de foto :) En moet geweldig zijn om je 4 kids de berg te zien af skiën!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Fantastische foto's. De bergen, de sneeuw, het doet me terugdenken aan onze skivakanties in La Plagne en de Nederlanders die je op de parking tegenkwam. Toen je polste waar ze heengingen, riepen ze alsof het perfect uitgesproken was: "Naar valtorens!!!! Gieren gewoon!

  BeantwoordenVerwijderen