woensdag 28 augustus 2013

Mini tattoos


In Zweden denk ik niet dat je iemand tegenkomt onder de 30 die geen tatoeage heeft. De kids (en de mama) waren er dan ook helemaal door geïntrigeerd. Toen ik dan in een of ander winkeltje mini-tatoeages tegenkwam van mijn favoriete kindermerkje mini rodini kon ik ze echt niet laten liggen. Kato vroeg wel voor de zekerheid of ze het er terug af kon wassen...ons Ella daarentegen zei stoer dat zij wel een echte wou. Keep you posted :-)

8 opmerkingen:

 1. Wij zijn hier ook helemaal in de ban van tattoos.
  Deze zijn wel heel cool!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi zeg, tegen zo'n tattoos zou ik ook geen nee zeggen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Cool! Gelukkig maar dat je ze kan afwassen en zeg maar tegen Ella dat ze goed moet nadenken over haar tattoe! Het is voor de rest van haar leven, he! (Binnen een paar jaar ofzo kan je dit gesprek hebben, nu nog niet, denk ik...) Liefs, Me

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hihi, vooral die tattoo met dat anker is geweldig: stoer hé! hier hebben ze ooit een boekje uit het "prullemandje" bij de tandarts gekozen met maar liefst 280 superordinaire tattoo's; moet ik nog meer zeggen?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. great tattoos... en waar kunnen we deze vinden??

  BeantwoordenVerwijderen