dinsdag 14 januari 2014

moederzalf

En als een kusje niet genoeg is...dan hebben we nog gelukkig hartjes :-)

12 opmerkingen:

 1. Ooooh die wil ik ook. Een "Pieke Wieke" voor op de knie :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oh! tof zeg! Dat zou hier ook wel scoren!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kom net voor het eerst spieken op je blog en ik werd er onmiddellijk vrolijk van! geweldig die foto van 5 paar laarsjes! Leuke kindjes met prachtige namen! Ik wil ook hartjes pleisters! Mijn jongens zullen de pleisters niet waarderen vrees ik maar dan plakt mama ze wel op haar zere knie. Ik kom later nog eens verder lezen op je blog... groetjes Ilona

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke blog heb je, heerlijk hoor vijf kinderen zo dicht op elkaar. En wat een leuk idee dit, ga mijn best doen dit te onthouden!

  BeantwoordenVerwijderen