woensdag 15 juli 2015

Samen kleuren


Hierbij het bewijs dat ik het soms veel te ver ga zoeken om mijn kids bezig te houden. Met een stapel papier, kleurboeken, stiften, kleurpotloden,scharen en lijm ben ik erin geslaagd om de kids een dik half uur rustig te houden. Daarna moest ik wel interveniëren. 'Ieder op zijn eigen blad kleuren', 'Kato, iedereen mag met de toverstiften kleuren',  'Lukas jij krijgt straks het geel', 'wie heeft hier het dopsel niet terug op de stift gedaan', 'pas op met de schaar', 'Fee niet op de tafel tekenen',..Tja...het blijven kinderen eh...maar een half uur rust blijft wel een mooi record :-)

En nog een kleine tip: ik heb het nu pas ontdekt maar vind het echt superhandig. Kleurpotloden die je niet meer hoeft te scherpen. Hier meer info.

11 opmerkingen:

 1. En stiften zonder dopsels zouden toch ook geweldig zijn ...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bij ons begint het rustige half uur met: sorteren van de stiften en kleurtjes, testen welke nog schrijven en potloden aanscherpen. Meestal is nadien de fun eraf, maar is onze kast wel even opgeruimd.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi om zien!

  Kleurpotloden die je niet meer moet scherpen? Merkwaardig fenomeen... Nu moet ik mijn begrip van het concept 'potloden' toch aanpassen. :-) Klinkt wel handig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het hier altijd geweldig om bij te lezen,die foto's,jouw beschrijving,echt leuk en een half uurtje rust,ja daar kan je weer verder mee,hé!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dekleurpotloden laten scherpen is ook weer vijf minuten rust anders....

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het was er dan ook weer voor, gelukkig scheen vandaag terug de zon!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke beelden... had vroeger ook een kist vol stiften en potloden...mijn leukste en waarschijnlijk goedkoopste tijdverdrijf... als mijn ouders de rekening van de gekleurde kledij niet meerekenen toch...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super! Persoonlijk ben ik geen fan van stiften, altijd zitten er wel strepen op hun kleren, handen.. (benen?!) en dus heb ik die maar verstopt, voorlopig krijgen ze alleen potloden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Waar koop je die potloden? Even gecheckt bij Dreamland en Fun maar niet te vinden daar.

  BeantwoordenVerwijderen