donderdag 26 november 2015

Workshop stempels maken
Gisterenavond vond onze derde workshop plaats en wat een opkomst :-). We zaten met 25 madammen samen lekker gezellig samen stempels te snijden op een koude, regenachtige novemberavond in de kruitfabriek. Om daarna kennis te maken met de techniek om met goudpoeder te stempelen. Het is altijd weer super om te zien hoe iedereen na 2 uurtjes werken moe maar tevreden naar huis gaat met een mooi resultaat in de hand. Nog eens bedankt lieve mensen voor jullie aanwezigheid, de kruitfabriek voor de locatie en Gwen voor je creatieve support!! En aangezien we het enthousiasme waarmee we meerdere keren de vraag kregen wanneer de volgende workshop doorgaat, kunnen we niet anders dan dit initiatief verder zetten :-). Keep you posted!

Ps: de werkbeschrijving volgt nog.

16 opmerkingen:

 1. Dat zag er een plezante bende uit. E wat een mooie leuke stempels!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er echt leuk uit! Ik doe wel mee de volgende keer šŸ˜Š

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lijken me grote stempels of meen ik dat maar?!En goudpoeder ken ik niet maar geeft zeker en vast een prachtig resultaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat ziet er gezellig uit! En spot ik daar Lobke :)

  Liefs Wimke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een gezellige boel! Ik ben benieuwd naar de werkbeschrijving. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik sloeg mijn voorraad materiaal al in en vond het super geslaagd! Bedankt en zeker tot een volgende workshop! x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben dat ook van plan, maar nog geen tijd gevonden om naar de Banier te gaan.
   Veel plezier met de blokjes ;-)

   Verwijderen
 7. Het ziet er daar in ieder geval een heel gezellig uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Bedankt voor de geslaagde avond! Ik ben al benieuwd naar de volgende ;-)
  Ondertussen schreef ook ik mijn bevindingen op.
  http://ruthontspant.blogspot.be/2015/11/workshop-tangram.html

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ZIet er echt tof uit! Leuk ideetje voor de feestdagen, heel nuttig. Misschien kan je hier filmpjes van maken en op je blog zetten, dan kunnen we dit ook thuis uitproberen...woon nogal ver zie je. Ga in ieder geval hiermee door, boeiend, creatief en inspireerend. Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik had dit jaar graag mijn kerstkaartjes op verplaatsing gemaakt. Een workshop met wat nieuwe technieken: stempel of etsen.. ik vind niet direct iets wat me aanspreekt.. dus als je nog eentje organiseert.. graag !!

  BeantwoordenVerwijderen