zaterdag 23 juni 2018

Op harvest tour in het bos


Wie zegt dat je altijd naar het andere eind van de wereld moet reizen om topervaringen op te doen? Gewoon een paar kilometertje de grens over en je komt in kleine dorpje Vireux-Molhain waar Ben van forest to plate je vol enthousiame verwelkomt op zijn domein. Of je nu gewoon met vrienden en familie het huis wilt huren of gaat voor de food forest, teambuilding of echt culinaire weekendjes. Alles is mogelijk :-) Ik had het geluk om deze ontdekking te doen omdat ik was uitgenodigd door Soubry om samen met een paar collega foodbloggers op stap te gaan op harvest tour met Ben in het bos. Lees als, verzamel zelf je eten voor de lunch in het bos (ok, afgezien de pasta dan :-)) En echt, ik was helemaal mee. Ooit word ik een kruidenvrouwtje en verschans ik mij in een huisje aan de rand van het bos en verzamel ik mijn eten in het wild, ooit, mamavanvijf als heks, het is eens iets anders :-)

2 opmerkingen: