dinsdag 22 januari 2019

Kamperen in winter wonderland

Geef mij wilde natuur, een rugzak, een tent, een koffiekan en een fototoestel en ik ben de gelukkigste mens op aarde. Volgens mij stroomt er nomadenbloed door mijn aderen. Heerlijk vind ik het om back to basic terug te plooien tot de essentie. Al moet ik toegeven dat het effe slikken was toen ik de weersverwachtingen zag voor het snowweekend, Tot -15°C en ik moest het stellen met enkel een matje en een slaapzak. Maar hé, we laten ons niet kennen en zolang ik niet in een ijskoude rivier moest springen en ik kon terugvallen op de expertise van Veerle en Tim van de organisatie We are outsiders zag ik het allemaal zitten. Ik had ook het geluk dat ik de outdoor kledij van Regatta Great Outdoors mocht testen (een fleecepull en de wandelbroek) bij deze vriestemperaturen waardoor het net iets makkelijker was om mij warm te houden. Goed gerief is toch veel waard. In ieder geval mijn batterijen zijn niet alleen gevuld, ik nam zelf 10 powerbanken extra energie mee naar huis. De kinderen kunnen maar wel varen bij een opgeladen mama denk ik dan. Volgende keer gewoon nog een damhert of twee spotten en het is helemaal picture perfect! Ik ben terug van de partij op het lenteweekend!

4 opmerkingen: