zaterdag 7 september 2019

Dagje pret in Ice Mountain Adventure ParkTieners in uw kot, het is en blijft een uitdaging. En al zeker als je er een dagje op uit wilt trekken. Het is nu niet dat Planckendael of de speeltuin nog op gejuich wordt onthaald ook al waren dat de toppers van een paar jaren geleden. Maar kijk, samen met de kinderen ontdek ik dat ons landje nog veel meer te bieden heeft dan de klassiekers. En zo kwam ik uit op Ice Mountain Adventure ergens in de verre Westhoek. Een indoor skihal, een hindernissenparcours, paintbal en lasergames en een indoor skydivetunnel werkten als een rode lap op een stier en zorgden ervoor dat we vandaag in Komen stonden met een dagpas om zoveel mogelijk activiteiten uit te proberen. En drie keer raden welke activiteit het populairste was...het vliegen natuurlijk. Zeker ook zelf uitproberen samen met je tieners. Zijt maar zeker dat je er kriebels van in je buik krijgt.

Hieronder een paar tips die handig kunnen zijn als je ook zin hebt om naar Ice Mountain te trekken

- Reserveer tijdig. Je krijgt samen met je tickets ook een mail met je persoonlijke planning wanneer je op welk moment op welke activiteit wordt verwacht
- Neem een picknick mee of snacks en drank mee dat je tussendoor kan opeten want ons programma was goed gevuld en echt veel tijd om uitgebreid te eten was er niet. 
- Er is voldoende gratis parking
- Neem skikledij mee. De indoor skihall is superkoud dus je hebt echt winterkledij nodig. Huur van skibotten en ski's zitten in de dagpass in begrepen.1 opmerking: