donderdag 17 maart 2011

Eerste blog en naaipogingen


Nu ik in zwangerschapsverlof ben heb ik eindelijk de tijd gevonden om naailessen te volgen en een blog te starten. Aangezien dat ik en techniek niet zo goed samengaan hoop ik dat ik geen te grote flaters ga slaan met deze blog. Ik heb mij direct op mijn dochters gestort om voor hen rokjes en kleedjes te maken. Niet dat ik mijn zoon wil achterstellen maar rokjes zijn nu eenmaal gemakkelijker voor een beginner dan broekjes. Ik heb ook nog het geluk dat mijn dochters allemaal graag model spelen dus hieronder kun je mijn eerste creatie aanschouwen. Als het ten minste lukt om de foto toe te voegen :-)6 opmerkingen:

 1. Een heel mooi rokje voor een knap model!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mooie rok en leuke kroost heb je!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi model van rokje en toffe combinatie van kleuren. Nog veel succes verder!

  spurrewubsie.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vandaag vroeg ik me af wanneer jij precies bent begonnen met bloggen... in 2011 :) Nee, zulle, je hebt nog geen flaters begaan! Je doet het fantastisch.

  BeantwoordenVerwijderen