zondag 12 juni 2011

De uitslag van de give away

Dit is de eerste keer dat ik aan de andere kant van een give away zit. Meestal ben ik een deelnemer (met spijtig genoeg nog weinig ervaring met winnende give aways :-)) maar de rol van organisator is ook wel eens leuk. Alvast bedankt voor de 27 reacties. En voor het eerst heb ik ook gevoeld dat je liefst 27 boeken zou hebben om iedereen gelukkig te kunnen maken. Dan zou ik wel blut zijn door de vele verzendingskosten maar soit, jullie wachten allemaal op de naam van de winnaar en zoals ik al had aangekondigd werd deze getrokken door een onschuldige kinderhand. Ik had alle deelnemers opgeschreven op een papiertje en deze in een potje gestoken. Ik had bijna een decembergevoel midden in de zomer. En ons Ella had de eer er ééntje uit te trekken.En de winnaar werd


Proficiat. Laat je mij je adres of emailadres weten?

4 opmerkingen:

  1. Oh, hee, dat ben ik! Ik ben nog even bij de reacties gaan kijken of er nog een andere Riet tussen zit, maar neen, ik ben de (zeer) gelukkige!
    Je kan me mailen op rietblogt (at) gmail (punt) com.

    Hoera!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Proficiat! :) Mag het wel eens inpiepen op het Leuvens Stiksel he! :p lol...

    BeantwoordenVerwijderen