donderdag 10 november 2011

Me-time

De vooravond van een lang weekend. Ik moet nergens naartoe. De kindjes liggen allemaal te slapen en papavanvijf is op stap met zijn collega's. Met andere woorden : heerlijke me-time. Eerst een badje en dan met een lekker theetje en wat tijdschriften onder een dekentje in de zetel. Soms is geluk heel gewoon.

13 opmerkingen:

 1. idd soms is geluk ook heel gewoon, en het zijn dikwijls de simpelste dingen die het meeste geluk brengen. Mooi theekannetje, heb ik ook, met een Flow erbij enzo kan het zeker niet meer stuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hier ook diezelfde rust. Geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh heerlijk, geniet ervan!! (een prestatie op zich: vijf kinderen die allemaal tegelijk slapen 's avonds, of komt dat vaak voor????)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. oooooh super! hier al een hele avond zuchten en kreunen om alle speelgoed klaar te zetten! morgen sint maarten :) en dan moet ik nog om 6u opstaan om de poezen buiten te gooien en dan het snoepgoed klaar te zetten enzo want als ik dat nu doe dan liggen de koeken overal omdat ze denken dat dat speelgoed is :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @maarnietvangrijs: dat is het grootste voordeel als de kids elkaar goed opvolgen. Ze gaan bijna allemaal tegelijk slapen. Meestal is het hier tegen 20u stil.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat is inderdaad een prestatie op zich! En ook Feetje slaapt dan?

  BeantwoordenVerwijderen