dinsdag 20 december 2011

breipatrooon jongenstrui


Ik kreeg na dit blogbericht regelmatig de vraag of ik het patroon van het pulleke kon doorsturen. En dat wil ik zeker. Ik probeer het eerst gewoon eens in een blogbericht. Ik hoop dat het nog leesbaar is want het volledig overtypen zou nogal wat werk in beslag nemen. Moest iemand een beter idee hebben hoe ik breipatronen op een eenvoudige en efficiënte manier via mijn blog kan sharen laat maar weten. Anders mag je ook steeds je emailadres achterlaten en dan stuur ik het in een PDF formaat via mail.

Dankzij de goede tip van IeneMiene bij deze de link naar het breipatroon.

11 opmerkingen:

 1. Een tip misschien voor het delen van het patroon: je kan het uploaden naar google docs en een link daarnaar op je blog zetten - dan kan iedereen die downloaden en printen. www.docs.google.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @IeneMiene: Merci voor de tip. Dat was het dus wat ik zocht :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ge zijt een schat! Ik doe mijn mama dit patroon en een paar bollen wol cadeau van 't weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh geweldig!!! Heeft oma gewoon de maten van het patroon gevolgd, of ergens versmald verbreed? En welke wol gebruikte ze, of katoen?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Had ik kunnen breien, en had ik een zoon, ik had je geknuffeld :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mijn oma heeft gewoon de maten gevolgd van het patroon. Maar je moet wel oppassen dat je je wol koopt voor breinaald tot 2 tot 2,5. Is spijtig genoeg moeilijk te vinden de dag van vandaag. Als je dikkere wol kiest moet je het patroon aanpassen maar dan heb je vind ik niet hetzelfde retro-resultaat

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Bedankt!
  En waar heb je deze wol (of is het katoen?) gevonden?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb ze gekocht in een phildarwinkeltje hier in de buurt. Maar ik had niet veel keuze qua kleurtjes. Heb ondertussen op een rommelmarkt wat kleurrijkere wol gevonden voor een volgend pulleke

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Waar woon je ?Wij hebben nl nog een ouderwetse wolwinkel in Langbroek die alles verkoopt
  Toke

  BeantwoordenVerwijderen