donderdag 23 augustus 2012

zomer deel 1
Wat hadden we geluk met het weer. Een volle week zon. Wie had dat durven dromen na die slechte maand juli. We konden elke dag op het strand kunnen zitten. Heerlijk! Nu even thuis de was wat bijwerken en dan hop naar de bergen. Tot binnen een weekje voor het tweede deel van onze vakantie.

6 opmerkingen:

 1. Ik heb voor mijzelf en het kroost zoveel mogelijk spullen meegenomen die niet gestreken moesten worden. Beste beslissing ooit!
  Geniet nog van het verlof, hopelijk wordt deel twee zo tof als deel 1!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. goshie zeg, wat sta ik achter met het lezen van jullie logjes. ben de laatste tijd wel actief geweest in blogland, maar dan vooral op mijn andere blog (mijn reisfotoblog) en daar wat fotoblogs bekeken. nu wordt het dus hoog tijd om hier weer eens bij te benen!
  ja, zalige zonnige zwoele zomerse dagen waren het in augustus hé! ik zie dat de kids nog steeds papieren bloemen maken, heb ik als kind ook zo vaak gedaan; mama hielp dan uiteraard mee. in onze tijd kochten en verkochten wij papieren bloemen met schelpen. is dat nu nog steeds zo?
  geniet nog van de tweede vakantie! groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn dat jullie zo genoten hebben, wij zaten met de warme dagen ook aan de zee, heerlijk was dat seg!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie zomerse foto's! De jongste van mij zit alweer een week op school...en dat terwijl het zulk fijn weer is...dus dan maar ná school naar het strandje...

  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooie foto's hoor met mooie kleuren!! Zo te zien.. genieten!! Veel plezier nog in de bergen. (Misschien zijn jullie al terug als je dit leest.) Liefs, Herma

  BeantwoordenVerwijderen