maandag 8 oktober 2012

Give AwayHet was alweer effe geleden dat ik nog eens iets heb weggegeven via mijn blogje. Dus toen ik het voorstel kreeg van mamzel, die mij voor hun 5jarig deze ongelooflijke leuke lichtslinger cadeau gaven, en nog één extra om via mijn blog weg te geven, moest ik dan ook geen twee keer nadenken. Alhoewel :-) heel effe kwam de gedachte in mij op om ze allebei voor mezelf te houden :-). Heel eventjes maar want dan dacht ik dat ik jullie echt wil bedanken om zo trouw mijn blogje te volgen en zo'n lieve commentaar te geven. 

Dus bij deze de spelregels:

Moest je nog geen volger zijn zou het leuk zijn als jullie je volger maken
Het is altijd leuk als jullie linken naar deze give-away 
Laat een berichtje achter waarom jullie deze lichtslinger graag zouden krijgen
en jullie hebben tijd tot 20 oktober  

En voor diegene die geen zin hebben om zo lang te wachten, je kan deze lichtslinger ook gewoon kopen op mamzel, er is deze maand een facebookactie en je krijgt bij elke bestelling een leuke Boc'n Roll. Voor de echte fans (waaronder ik!) zijn er zelfs homeparty's. Moest er iemand zich geroepen voelen om dat te organiseren hier ergens in de buurt, jullie mogen mij altijd uitnodigen!

83 opmerkingen:

 1. Ikke ikke ikke! Je bent geweldig om dit niet voor jezelf te houden! Jouw blog straalt vreugde uit dus kom ik verschillende keren per week hier piepen! De kindjes zijn de echte sterren!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ola, deze wil ik wel graag winnen! Omdat ik van je foto's vol kleur hou, en omdat deze lampjes mij gaan helpen om de komende koude wintermaanden wat te ver'lichten'...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, hier wil ik ook wel voor mee doen! Zéker nu het zo donker en grauw wordt buiten, kan ik wel wat kleur gebruiken in huis.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh, zo leuk! 't Brengt de sfeer van gekleurde lichtjes op een zomers tuinfeest naar binnen. En laat dat nu net de sfeer zijn die ik een hele winter lang wil blijven opsnuiven.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh ja, nu vind ik mezelf weer zo'n achterlijke hebberd omdat ik, volgens mij, nog nooit eerder commentaar heb gegeven op je mooie blog. Maar op deze giveaway kan ik niet níet reageren ;)
  Ik doe dus heeeeel graag mee! En ik heb ook al een bestemming voor de lichtjes. Ik heb namelijk al vanaf kerst vorig jaar kerstlampjes om een kast heen hangen en steeds als ik deze lampjes zie dan denk ik; er moet zo'n lichtsnoer met bollen omheen! Veel mooier!
  Mocht je de kast willen zien: http://postfrommars.blogspot.nl/2011/12/kerstversiering-nummero-3.html
  En ja, die lichtjes hangen er dus nog steeds :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja, ik doe heel graag mee. Wij hebben een babytje van 5 maand en hij is zot van kleurtjes ... je kan je voorstellen dat hij dit geweldig zal vinden ;-).
  Leuke blog, mooie foto's!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Omdat ik deze zomer niet veel zon te zien kreeg wegens altijd binnen om de gekende redenen en ik bijgevolg wel wat extra vrolijk licht kan gebruiken in de sombere maanden die eraan komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik doe graag mee! Die zou erg mooi staan in mijn slaapkamer, rond het hoofdeinde van het bed :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik doe graag mee voor wat zon in deze druilerige dagen...

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Het is een plezier om je blog te volgen met die prachtige foto's vol kleur!
  En ja, ik ding graag mee naar deze prachtige lichtslinger.
  Ik zal wat reclame maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oh, dat zou hier geweldig hard van pas komen. Onze kamer verhuist een verdiep omhoog, en wat extra sfeer met zo'n lichtslinger zou niet mis zijn.
  En nu maar duimen!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik volg al eventjes mee en lees alles supergraag!

  Ik zie de lichtslinger volledig zitten. Ons tweede kindje wordt geboren in december en om wat extra kleur en licht te brengen op die donkere avonden, coocooned met ons gezinnetje, zou ie perfect hier passen!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ooh ja, ik waag graag een kansje ;-) En we houden zo van kleur in huis ...

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wij hebben net verbouwd en alle muren zijn hier nog zoooo wit, dus wij kunnen wat kleur gebruiken. Tuurlijk waag ik een kans!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Zo mooi zeg! Ik waag graag mijn kans! Op mijn blog loopt momenteel ook een give-away, mocht je interesse hebben...

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Oh, zo mooi... Deze slinger zou een mooie bekroning zijn voor de verfwerken die de volgende weken op onze agenda staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Mooie slinger! Ik doe heel graag mee! Ik ben zó toe aan een living-make-over en die zou er fantastisch schoon bij passen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ah, ik volg deze blog al een tijdje en kan altijd weer genieten van die mooie kleuren! Ik doe graag mee aan deze give-away, dan heb ik zulke kleuren hier ook thuis om van te genieten. Spannend!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. "waarom jullie deze lichtslinger graag zouden krijgen" .....

  omdat ik zelf nooit een keuze kan maken in de kleurencombinaties! Heb er al een paar keer naar gekeken, iedere keer is er weer maar 1 conclusie; ze zijn allemaal zooo mooi! En nu is de keuze al gemaakt. Dat is pas mooi!

  En nu maar duimen.. duimen.. duimen...

  BeantwoordenVerwijderen
 20. het zou mijn leven nog meer kleur geven , letterlijk dan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Hij is echt leuk!!! Ik heb een dochter die beperkt is en gek op dit soort lichtjes.. Waar kan je die kopen????

  BeantwoordenVerwijderen
 22. ik wiml heel graag meedoen!!
  Tzou zeer mooi zijn om mijn klein terrasje te versieren op een mooie zomeravond!

  groetjes,
  ine

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Ik kijk altijd bewonderend naar je kleurrijke blog en huis. Instant-vrolijk word ik ervan. Dus nu ik kans maak op want extra kleur in m'n eigen huis, spring ik enthousiast omhoog: ik doe mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Deze kerst wordt onze kerstboom versiert met veel kleur en die slinger zou er dus perfect in passen. Ik doe dus heel graag mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Kleurige balletjes hier en daar,
  dat doet iedereen tijdens deze donkere herfstavonden plezier, niet waar??!!
  De blog van mama van vijf is top en fijn,
  hopelijk mag het licthsnoer binnenkort de onze zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. oh, ik heb hier een vrolijke, kleurrijke blog ontdekt!!! En die slinger past gewoon volledig bij je blog! Ik ben ook zo'n madammeke dat houdt van licht en kleur en daarom zou ik hem héél graag winnen! Ik maak alvast reclame op mijn blog!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Waarom? Daarom! :-) Meer uitleg behoeft deze super give away niet!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Ja zeg, waarom? Ook daarom! Om die geweldige kleurtjes die vast veel gezelliheid gaan geven!

  BeantwoordenVerwijderen
 29. oooh, wat een knappie!
  Pracht van kleur en licht om de winter door te komen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Geweldig die kleurrijke slinger... Bij mij zou hij mee mogen naar de klas, want ook mijn geweldige bengels zouden genieten van die kleuren. Maar in het weekend mag hij wel mee naar huis... logeren!

  BeantwoordenVerwijderen
 31. OOOOOh, wat een mooie slinger!!! Buiten hebben we al kleurrijke bollen die de sfeer in de tuin brengen, maar binnen kunnen we dit gebruiken.. ook voor sfeer te brengen! :-)
  Hoe enthousiast we ook reageren, gaat waarschijnlijk niets uitmaken, maar ik wil ze graag winnen!! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 32. fantastisch hebbedingetje om die koude kille dagen weg te toveren!

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Ha, Mamzel was ooit nog een collega van mijn man! Toffe spulletjes eh.
  Tja, iedereen vindt het wel leuk om het intredende herfstweer buiten te houden met zo'n vrolijke slinger, dat is hier niet anders. En de kinderen zouden er dol op zijn (we mogen de verjaardagsslingers en vlaggenlijnen hier niet wegdoen, dus wat afwisseling is welkom).
  Volger was ik al en ik zet nog een linkje op mijn blog...

  BeantwoordenVerwijderen
 34. O, wat een vrolijkheid! Ik doe graag een poging. We hebben in ons gezin de komende wintermaanden alle kinderverjaardagen, en tussendoor zou ik 'm misschien wel eens laten hangen om de sombere dagen meer flair te geven :-)
  Grtz, Esrosa

  BeantwoordenVerwijderen
 35. zo'n mooie slinger zou een pleister op de 'wonde' kunnen zijn, nu zondag was het het verjaardagsfeest van mijn jongste dame, maar door spijtige omstandigheden werd het een feest in mineur, de peter (mijn neef) kon helaas niet komen doordat wij heel jammerlijk nieuws moesten ontvangen... het kindeke zelf besefte het gelukkig nog niet helemaal want er werden maar héél weinig cadeautjes gegeven...(de cadeautjes staan nl allemaal bij de peter...) we hebben nog vlug iets ingepakt wat al een tijde in de kast stond omdat we ze nog wat te klein vonden... ma ja...

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Om de zon en vrolijkheid in huis te halen... En om mezelf te trakteren op een verjaardagskadootje, over 2 weekjes is het zover en mag ik weer een kaarsje extra uitblazen!

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Wat een prachtige slinger!Ik doe heel graag mee en heb een linkje op mijn blog geplaatst. De donkere dagen komen er weer aan maar met deze slinger denk ik dat ik me er heel vrolijk doorheen kan slaan in afwachting van de lente!

  http://tantejannie.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Leuk! Ik doe graag mee omdat ik je blog graag lees en omdat deze slinger ideaal zou zijn in ons nieuw huis!

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Bij reactie 39 is het ondertussen moeilijk om nog een betere reden aan te halen dan al de redenen hierboven.
  Daarom doe ik een belofte: als de gekleurde bolletjes zich hier komen settelen dan geef ik zelf iets even kleurrijks weg. En wie weet, misschien ontstaat er zo een ketting van give-aways-voor-in-donkere-tijden? Op hoop komen we de winter wel door...

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Tuurlijk doe ik mee om zo'n leuke lichtslinger te winnen! Ter "verlichting van de donkere winterdagen", in àlle opzichten :-))

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Hier moet ik wel aan meedoen :-). Ik geloof dat ik zo'n lampenslinger ooit es in Parijs spotte en ik heb 'm toen met veel spijt moeten laten hangen in de winkel. Maar nu: laat maar komen!

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Jeeeej, Tantanne doet ook graag mee voor zo'n ferme lichtslinger!!
  Ik maak meteen ook reclame op m'n blog www.tantannes.blogspot.com

  Ik wil heel graag deze megavrolijke en kleurrijke slinger winnen om zo de donkere winterperiode toch een beetje op te fleuren! Past helemaal bij m'n liefde voor kleurtjes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Vorig jaar ben ik mijn blogje begonnen maar door tijdstekort niet zo ver geraakt. Dit jaar was één van mijn goede voornemens meer bloggen maar zoals het vaak gebeurt met goede voornemens zal je het resultaat al wel kennen:)
  Wel maak ik elke week even tijd om bij jou te komen kijken en somps pik ik een ideetje of tip mee:)
  Zoals nu deze slinger (die zou ik wel al te graag even mee pikken:)Volgende maand beginnen onze verbouwingen in onze nieuwe woning en tegen januari onze verhuis met de regel alle oude, saaie spullen buiten en alleen nog leuke, kleurrijke dingen erin met als startschot: DEZE SLINGER :)))

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. weet niet of ik nu bij volgers sta of niet? ben hier nog niet zo goed in :)

   Verwijderen
 44. Ik zou 'em graag winnen, gewoon omdat die lichtslinger zo mooi is :-)! Ik zet 'n linkje op m'n blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Ja, ik wil ook graag de slinger winnen, voor in éénder welk seizoen, of mss om in de kerstboom te hangen? Ik plaats nog een linkje op mijn eigen blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Ik wil de slinger wel omdat ik hou van kleur, licht en gezelligheid! Linkje komt in mijn blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Wat een mooie lichtslinger! Deze zou ik ook wel willen winnen. Mijn dochter Marie van bijna drie heeft vorige week in de klas een hele week gewerkt rond de kleuren. Maar helaas... ze kent nog altijd niet... Daarom dacht ik dat deze lichtslinger misschien wel een heel leuk verjaardagskadootje zou zijn. Ze wordt op 24 oktober drie jaar, duimen maar! Groetjes,Lien

  BeantwoordenVerwijderen
 48. ik doe mee!!! ons jongste dochter wordt 1 eind oktober en voor ons tuinfeestje komt die perfect van pas!

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Wij moeten vooral u bedanken, voor uw prachtige foto's, uw kleine geluksmomentjes,... Dus: merci!
  En winnen, dat vinden we plezant! Dus: de lichtslinger, om mijn kot mee op te vrolijken (allé, volgend jaar, maar intussen zal hij op mijn slaapkamer zeker niet misstaan ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik volg al, en ik link. Bewijs? Kom eens op mijn blog piepen ;)

   Verwijderen
 50. Wat leuk! Ik ken iemand die wel een lichtje kan gebruiken, die het eventjes niet zo gemakkelijk heeft. Dus dat zou ik haar heel graag geven! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 51. Omdat onze kerstboom van die lichtgevende ballen wel ziet zitten. Dat is eens 'iets anders'!

  BeantwoordenVerwijderen
 52. Oh wat een fijne lichtjes
  Zouden goed van pas komen in mijn nieuwe huisje met kerst!!

  BeantwoordenVerwijderen
 53. Een huisje voor mijn kindjes en mij. Een fijne veilige plek waar we ons gelukkig kunnen voelen. We houden van kleurtjes, gezelligheid en warmte. Wat zou het fijn zijn om daar zulke vrolijke lichtjes op te hangen.Nieuwe lichtpuntjes in ons huis. Nieuwe lichtpuntjes naar de toekomst.

  groetjes Corine

  BeantwoordenVerwijderen
 54. wat een leuke blog heb jij! En, amai, ik heb bewondering voor jou hoor, mama van vijf!!!!
  Ik ben mama van één! een zoon die eind deze maand al 16 wordt en omdat wij daar nog elk jaar een feest van maken, dacht ik dat deze vrolijke lichtjesslinger wel een heel leuk versieringsitem zou kunnen zijn !!!
  Dus....ik waag hier ook even mijn (water)kansje :-)
  Ik kom hier zeker en vast nog eens piepen,heb me graag als volger aangemeld. En ik nodig je uit om ook eens bij mij te aankloppen, altijd welkom!
  groetjes

  Hilde

  BeantwoordenVerwijderen
 55. Leuk voor de verjaardag hier in huis volgende maand! Ik zou hem graag winnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 56. Leuke blog! Waarom zou ik hem willen winnen? Ik heb juist een kamer in huis ingepikt voor een naaikamer te maken.. Dit zou er superleuk bij passen!

  BeantwoordenVerwijderen
 57. Waarom ik de slinger zou willen winnen? Overbodige vraag, hij is gewoon superschoon!

  BeantwoordenVerwijderen
 58. Ik zou hem wel willen winnen om de geboorte van ons nieuwe kindje te vieren, dat wordt verwacht tegen eind november. Dan kunnen we het huis lekker feestelijk aankleden tegen dat we uit het ziekenhuis komen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 59. Oh, wat mooi! Ik zou die wel graag willen winnen om het gedeelde voorlopige kamertje van zoon- en dochterlief op te leuken, want we wonen momenteel in een stuk van de koeienstal :) Ons huis is nog in opbouw (lees: ruwbouw)...

  BeantwoordenVerwijderen
 60. Leuke blog! Die slinger zou mooi zijn op ons nieuw dakterras dat we in de lente gaan aanleggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 61. Wat prachtig die lichtslinger, die zou ik heel graag winnen. Weet zeker dat de meiden die prachtig zouden vinden.

  Groetjes,
  Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 62. Voila, normaal gezien ben ik nu ook volger, zo kan ik mee doen om deze prachtige lampjes te winnen. We zijn van de zomer naar een mooi en ruim appartement, waar ze zeker tot hun recht zouden komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 63. oh ik zou die zo graag winnen!!! pretty pretty please.

  BeantwoordenVerwijderen
 64. Wij willen die graag winnen voor rond Lou zijn grote-jongens-bed :)

  BeantwoordenVerwijderen
 65. Ooh, die staat al zo lang op mijn verlanglijstje. Omdat we na een jaar lang verbouwen eindelijk weer mooie dingen in de woonkamer kunnen hangen. En ook omdat witte muren, maar witte muren zijn. En deze slinger ze zo mooi zou opvrolijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 66. Oh, wat leuk! Het zoude woonkamer een instant vrolijkheid gevoel geven of de jongste zijn kamer opfleuren, het wordt moeilijk kiezen ...

  Ik volg je al een hele tijd, maar nu ook officieel!

  BeantwoordenVerwijderen
 67. Ik ben fan! van de slinger (oh zo mooi) en van jouw blog! Respect!

  BeantwoordenVerwijderen
 68. OOh leuk zeg en zo heerlijk vrolijk. Ik zou er graag een winnen. Fijn voor in de keuken of de woonkamer voor een beetje extra kleur in de donkere dagen to come.

  BeantwoordenVerwijderen
 69. Ik zou de lichtslinger supergraag winnen, deze zou enorm goed passen in het slaapkamertje van mijn 7 maanden oude dochter!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 70. Ik houd je blog al een tijdje in de gaten... instant-vrolijkheid! En nu met deze give-away direct op het volgersknopje gedrukt. Deze zou geweldig staan in ons interieur... dus ik maak graag kans!
  Blijf doen wat je altijd al doet, dan blijf ik van je genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 71. voor de gezelligheid in ons huisje het zou een mooi plaatsje krijgen tussen de zit en de eetplaats wat is er mooier dan lichtslinger int midden van ons huisje nu nog winnen hé ....

  BeantwoordenVerwijderen
 72. Nu is ons huis nog en klene werf, maar binnen enkele maanden zouden de lampjes er voo heel wat extra sfeer en gezelligheid kunnen zorgen! Ben trouwens grote fan van je blog, nu pas officieel als volger, al veel langer als stille geïnteresseerde. Ben een beetje jaloers op je grote gezinnetje. Je doet dat goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 73. Ziet er super uit, ik doe ook heel graag mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 74. Ik zou hem zo graag krijgen om weer weg te geven aan een fantastische dame die na een zware operatie in een revaliedatiecentrum verblijft! Zo kunnen wij haar kamer wat opfleuren :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 75. ik doe graag mee. Dochter, die de 24 jarig is, zal hem geweldig vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
 76. Wat een leuke give-away! Daar doe ik graag voor mee :-)
  Zou heel leuk staan in 1 van de kinderkamers of om kleurrijke feestjes mee te kunnen houden :-)
  Ben volger geworden en ga reclame maken op mijn give-awaypagina
  Groetjes Frullemieke

  BeantwoordenVerwijderen
 77. Ik doe ook graag mee! Heb hier drie fantastische jongens thuis die zot zijn van alles wat kleur en licht geeft, dus dit zou héél leuk zijn om ons huis wat me op te fleuren. Superleuke blog trouwens, ik lees heel graag mee ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 78. Gewoon omdat ik hem super mooi vind.

  BeantwoordenVerwijderen
 79. Super give-away! Net cadeau gedaan aan een vriendin, maar natuurlijk wil ik er zelf ook eentje winnen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 80. Hey!
  Wat een leuke blog! :) Ik ben al meteen volger geworden.
  En wat een leuke give-away! Ik ben echt wel kandidaat om zo'n mooie lichtslinger te winnen. Hij zou trouwens een leuk plaatsje krijgen in het snoezelhoekje in mijn klas, zo kan niet alleen ik er van genieten, maar ook mijn 20 lieve kleutertjes.
  Nog veel succes met je blog!
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 81. Nog net op tijd? Deze zou wel leuk zijn om het kamertje van baby 3 mee op te fleuren :)

  BeantwoordenVerwijderen