zondag 2 juni 2013

Voor het goede doel

Een tijdje geleden werd ik geheel toevallig gevraagd of ik geen zin had om een stukje te schrijven voor een boekexperiment. En aangezien ik wel experimenteel ben aangelegd knikte ik enthousiast van ja. Het enige wat ik wist was dat ze 100 verschillende mensen van allerlei leeftijden zochten die hun eigen stukje levenservaring/inzicht wouden opschrijven om zo een toegankelijk boek te maken met inzichten die voor veel mensen herkenbaar, ontroerend of verrijkend zouden kunnen zijn. Ik stuurde dan ook mijn tekstje op zonder teveel verwachtingen en was zeer aangenaam verrast dat mijn stukje was opgenomen in het boek. Het leuke aan dit hele project is ook dat de opbrengst van dit boek integraal naar het goede doel gaat namelijk moeders voor moeders. Moest je geïnteresseerd om de inzichten te lezen of om het boek te bestellen kan dat via deze site

5 opmerkingen: