donderdag 24 april 2014

Happy birthday Lukas en Ella

Zes jaar geleden was ik mij nu aan het afvragen hoe ik het in godsnaam allemaal ging bolwerken met vier kids tussen de 0 en de 2,5 jaar oud....nooit gedacht dat er zelfs nog een vijfde zou volgen...Maar kijk...ik ben het levende bewijs dat moeilijk ook gaat :-) en vraagt mij niet meer hoe ik het deed als ik met twee maxicosi's en twee peuters naar de dokter moest of hoe ik überhaupt iedereen veilig in de auto kreeg terwijl de regen met bakken uit hemel viel en ik de kids van de crêche ging halen. (nat dus :-)) of hoe ik in serie pampers ververste...echt geen flauw idee meer van...maar het moet wel ergens gelukt zijn aangezien ik in september vier lagere school kinderen ga hebben en nog maar 1 kleuterke...moraal van het verhaal...die moeilijke momenten passeren...niet dat ik het hier ondertussen allemaal zo goed onder controle heb :-) verre van...ik ga mij de komende jaren nog meermaals met dat zinneke moeten troosten denk ik maar de mooie momenten smaken daardoor des te zoeter :-).

16 opmerkingen:

 1. gefeliciteerd. En ik snap je helemaal , dat je niet meer weet hoe je het allemaal voor elkaar kreeg. Ook ik had 2 jonge kindjes toen ik een tweeling kreeg ( net 3 en anderhalf jaar oud), daarna iets meer dan 2 jaar later nog 1 , waarna nog 2 volgden ( begin 1990 de eerste en eind 1999 de zevende)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. jij bent echt mijn held jong! ik worstel soms al met mijn 2 kinders :D en hoera voor Lucas en Ella!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd voor Ella en Lucas, al 6 zeg! En gefeliciteerd voor de Mama van Vijf die in mijn ogen àlles kan relativeren :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze zien er alle vijf nog levendig en gezond uit. Het lukt je dus zeer wel.
  Hoera voor de kindjes en de mama!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd!
  Je doet dat fantastisch! En ik probeer voor mezelf altijd te denken: 'Alles komt goed.'

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Van harte gefeliciteerd met je prachtige tweeling!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik heb zelf een tweeling van 4,5 jaar (als bewust alleenstaande mama) en ik heb vaak de indruk dat andere mensen dit veel 'erger' vinden dan ik zelf. Hoe vaak mensen mij al hebben gevraagd : 'hoe doe je dat toch allemaal alleen?'. Och ja, gewoon voortdoen, zeker. Wat kan je anders doen, je moet toch vooruit, niet? Ergens in mijn huis kun je op een muur lezen : ALLES PASSEERT.....OOIT!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gefeliciteerd! Wat hebben ze grappige hoedjes op.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gewéldig, zo'n groot gezin :) Daar droom ik ook van!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gefeliciteerd! De lagere schooltijd vind ik een erg mooie leeftijd. Als ze alle vijf in de pubertijd komen kan het nog wel heftig worden ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. happy biedaij!!
  http://lolomygirl.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen
 12. ik heb zoveel respect voor jou! echt, knappe mama!
  gefeliciteerd met je twee mooie kinderen.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Nog gefeliciteerd!
  Ik vond 4 kinderen in 3,5jr tijd al pittig (en ook heel leuk en gezellig natuurlijk) maar jij had ze nog dichter op elkaar. Oef!
  Ook wij ervaren dat het nu (jongste is 4) zoveel makkelijker is, geen gezeul meer met kinderwagens en pampers. Nieuwe fase, nieuwe dingen :)
  Geniet van je mooie vijftal!

  BeantwoordenVerwijderen