dinsdag 13 mei 2014

Aaibaar fotomateriaalIk sta er niet direct voor bekend de grootste dierenvriend te zijn. Niet omdat ik iets tegen dieren zou hebben, verre van, ik krijg al kippenvel als ik een dikke bromvlieg moet doodslaan. Maar laten we gewoon stellen dat mijn zorgbehoeften ondertussen ruimschoots ingelost zijn met het grootbrengen van mijn eigen kroost :-). Mijn agenda en aandacht zijn nu al compleet overboekt dat ik dus niet meteen zit te wachten op extra monden die ik moet voeden laat staan om terug met zindelijkheidstrainingen te moeten beginnen. Neen dank je...maar op een ander vind ik dat des te schattiger. Zo'n ieniemieniepienie kleine donzige eendenkuikentjes...daar gaat mijn hart toch een beetje van smelten en mijn fototoestel van klikken, luid kikken. Zodat ik de piepstemmetjes van mijn kids niet hoor die stroperig zoet vragen oh mama...wij zouden ook zo graag zo'n eendjes willen hebben thuis :-)

4 opmerkingen:

  1. Dat is té schattig!
    En je hebt groot gelijk dat je niet aan dieren begint als je er de tijd niet voor hebt. Ik wou dat meer mensen zo verstandig waren om goed na te denken voor ze een dier in huis nemen waar ze dan eigenlijk niet (goed) voor kunnen zorgen..

    BeantwoordenVerwijderen