donderdag 1 mei 2014

We spelen een spel vanavond
Hier bij mamavanvijf zijn we nogal gezelschapspel liefhebbers.En heel vaak wordt dit ook als beloning gekoppeld aan flink gedrag. Een soort omkoping met andere woorden :-). Zoiets in de trant van als iedereen in pyjama is, zijn tanden heeft gepoetst en binnen 20 minuutjes terug beneden is spelen we nog een spelleke. En het werkt! Het is te zeggen voorlopig nog wel want ik ben mij ervan terdege bewust dat die beloning ook wel ergens een houdbaarheidsdatum heeft.

Hier speelde we het gezelschapsspel Halli Galli. Ik kreeg het opgestuurd van de speelgoedwinkel Kiki die vanaf vandaag starten ze met een online winkel. En het goede nieuws is dat ik alle lezers van mijn blog tijdens de openingsweek een korting van 5% kan aanbieden met deze code KIKISTART5. Dus moest je nog op zoek moet naar communiecadeautjes ofzo :-)  http://speelgoedkiki.be/ 

8 opmerkingen:

 1. Halli Galli is hier ook een populair spelleke en zolang dat omkopen 'werkt'. Why not? Ik koop ze ook soms om, maar nog niet met spellekes.
  En ooooo: gele tulpen. Gelukzak. Ik heb momenteel lichte paarse. Ook erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gezellig! Ik zie er al echt naar uit dat mijn zoontje oud genoeg is om gezelschapsspelletjes te spelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wij zijn hier ook grote fan van gezelschapsspelletjes! En de doosjes van 999 games en de drie magiersspelen scoren hier hoog!

  Saboteur, varkens pesten, kakkerlakkensalade, valse motten,... Het is telkens weer feest!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik probeer ze hier nu uno aan te leren. Zijn beiden 4,5 jaar... Het grappige is dat zij het liefste zoveel mogelijk kaarten hebben ;-) die zijn gewoon in de wolken als ze een 'plus vier' kaart krijgen. Zalig is dat, die kinderlijke naieviteit.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Halli Galli is hier ook een favoriet! Koesteren, die spelmomenten!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Klinkt leuk. Ik ken dit spel niet. Ik speel nog wel eens Boggle met mijn jongste zoon.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hi! Ik zag je staan bij De Mamablogs en ben even gaan kijken. Pff, ik ga nooit meer zeggen dat ik het druk heb met mijn 2 (heel brave) kindjes. Superleuk om mee te kijken met je mooie grote gezin!
  Liefs, Leanne
  leablogt.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen