zondag 3 juli 2016

Chillen in de Kruitfabriek
Rommelmarktjes en vintagebeurzen...ze blijven een ongelooflijke aantrekking op mij uitoefenen. Hoe geweldig is het dan ook dat ik het geluk heb om op wandelafstand van mijn deur maandelijks ééntje te treffen in de Kruitfabriek. En dan nog eentje die overdekt is, wat altijd een enorme meevaller is in België :-). Niet dat ik zoveel koop. Vaak is het de mix van een ongedwongen kindvriendelijke sfeer, mensen kijken, het gevoel schatten te kunnen treffen en een latte drinken die maken dat ik hier zo graag naartoe kom.  En voor die-hards: je kan er een brunch aan vastknopen. Wel vooraf  inschrijven en ietsje vroeger komen dan wij deden want wij waren vandaag nog net op tijd om de restjes op te eten :-)

Ps: benieuwd wat mijn buit was? Zie foto hieronder. Voor de volle 7 euro waren ze van mij:-) Me happy!3 opmerkingen:

  1. Schatten zoeken en mensen kijken; daarom kom ik ook graag op rommelmarkten en brocantes! Je buit is tof!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Staat al lang op mijn to do wishlist. Deze zomer moet het eens lukken hé!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Suuuuuuuuuuuuper mooie schoentjes!

    BeantwoordenVerwijderen