dinsdag 26 juli 2016

De Grote Vriendelijke ReusAls grote Roald Dahl fans waren we er al even op aan het wachten. De verfilming van de klassieker De Grote Vriendelijk Reus. De meisjes hadden het boek al verslonden dus kenden het verhaal al maar de film blijft toch altijd impressionant, zeker als Steven Spielberg aan de knoppen zit. En voor mij puur jeugdsentiment...heerlijk griezelen....ik zag mij terug liggen in mijn bed met mijn zaklamp onder de lakens...niet kunnen stoppen met lezen omdat het zo spannend was...en niet kunnen slapen omdat dan weer te griezelig was :-). Engelse kostscholen, vies eten, het goede tegen het kwade,.....alle ingrediënten zijn aanwezig...dus moest het weer weer wat tegenzitten dan is deze film zeker een goed idee voor een namiddag lekker griezelen met zijn allen. 

8 opmerkingen:

 1. I loved it! Super goed gedaan en zelfs voor volwassene een aanrader, nostalgie!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben ook juist geweest! Zo mooi verfilmd!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En met steltenlopers <3 ik was vroeger ook steltenloper

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Echt spannend griezelen? Mijn "beste vriendinnetje" (aka mijn babysitmeisje van 7) doet niets liever dan uitstapjes met mij, en voor een regendag had ik inderdaad deze film al in gedachten. Alleen is ze nu niet de grootste durver als het op spanning aankomt ;-) We zagen Ay Ramon deze winter en die vond ze prachtig. Zouden we durven gaan? :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo ! Van waar komen die leuke schoenen ? :-) Bedankt !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey Julie,ze komen van bij de webshop www.hippeschoentjes.be. superwebshop van 2 toffe madammen met goede smaak ;-)

   Verwijderen