donderdag 8 juni 2017

Eindelijk weer een fiets!!

Eindelijk weer een fiets :-). Ik denk dat het ondertussen bijna een jaar en half geleden is dat mijn fiets gestolen werd voor de deur. Al die tijd deed ik het dus zonder. Ik wou wel een nieuwe fiets kopen maar het 'diefstalverhaal' indachtig wou ik er niet teveel geld aan hangen. Anderzijds wou ik ook een cool exemplaar op de kop kunnen tikken dus groot was mijn vreugde toen ik toevallig in contact kwam met Dimitri van de pop-up Bici d'Ici een fietsherstelplaats in de Toko in Berchem. Dimitri herstelt oude fietsen die hij op de kop tikt maar hij leert je vooral zelf aan je fiets te sleutelen. En zo komt het dat ik op een blauwe maandag aan een versnellingskabel zat te schroeven :-) Maar kijk, het resultaat mag er wezen. Ik ben supercontent met mijn aanwinst, Zo blij dat ik elke cent die ik investeerde in het megadikke fietsslot met de glimlach betaalde. Want niemand pikt mijn 'crush-fiets'!! Dieven jullie zijn gewaarschuwd!

7 opmerkingen:

 1. Oh wat een stoere fiets!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. FUNDING CIRCLE INC(Fundingcircleplc@yahoo.com)

   Hello am Nathan Davidson a businessman who was able to revive his dying business through the help of a Godsent lender known as Jason Raymond the CEO of FUNDING CIRCLE INC. Am resident at 1542 Main St, Buffalo, NY.. Well are you trying to start a business, settle your debt, expand your existing one, need money to purchase supplies. Have you been having problem trying to secure a Good Credit Facility, I want you to know that FUNDING CIRCLE INC. is the right place for you to resolve all your financial problem because am a living testimony and i can't just keep this to myself when others are looking for a way to be financially lifted.. I want you all to contact this Godsent lender using the details as stated in other to be a partaker of this great opportunity Email: Fundingcircleplc@yahoo.com OR Call/Text +14067326622


   Verwijderen
 2. Reacties
  1. En vooral supervriendelijk!! Een aanrader om eens langs te gaan.

   Verwijderen
 3. Zo tof! Zo'n fiets zou ik ook nogal bewaken!

  BeantwoordenVerwijderen