maandag 19 juni 2017

Back to basics

Ik ben altijd al fan geweest van kamperen. Toen Decathlon vroeg of ik zin had om mee materiaal te gaan testen ergens diep in de Ardennen moest ik geen twee keer nadenken. Zelf de real stuff schrikte mij niet af dus sliep ik heel stoer in een hangmat tussen twee bomen (de max!). De familietent had ik namelijk al getest. Maar het leukste van al is dat je op zo'n weekends weer nieuwe mensen leert kennen of beter leert kennen. Zeker als je samen competitieve spelletjes à la expeditie robinson moet spelen (ingrediënten verzamelen voor een omelet te maken met een sup. Iemand? ;-)) en als je na 4 chardonnaykes heel luid mee Simon and Garfunkel zit mee te kwelen :-D. 

Thx Yannick, Lies (ook voor de foto's), Thomas, Team Decathlon en Walkie Talkie voor dit fijne weekend!! Volgend jaar ben ik met veel plezier terug van de partij!

9 opmerkingen:

 1. Oh wat een heerlijke foto's!!! Gaaf zeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. vertel! is dat te doen, een nacht slapen in een hangmat? Ik hoor verhalen dat het vreselijk is en rugpijn en...terwijl er ontelbaar veel mensen dat iedere nacht doen, maar die zijn dat gewoon vanaf babietje...Dus ik ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als je mat recht hangt is dat eigenlijk heel goed te doen :-).

   Verwijderen
  2. FUNDING CIRCLE INC(fundingloanplc@yahoo.com)

   Hello am Nathan Davidson a businessman who was able to revive his dying business through the help of a Godsent lender known as Jason Raymond the CEO of FUNDING CIRCLE INC. Am resident at 1542 Main St, Buffalo, NY.. Well are you trying to start a business, settle your debt, expand your existing one, need money to purchase supplies. Have you been having problem trying to secure a Good Credit Facility, I want you to know that FUNDING CIRCLE INC. is the right place for you to resolve all your financial problem because am a living testimony and i can't just keep this to myself when others are looking for a way to be financially lifted.. I want you all to contact this Godsent lender using the details as stated in other to be a partaker of this great opportunity Email: fundingloanplc@yahoo.com OR Call/Text +14067326622


   Verwijderen
 3. Onlangs overtuigde ik mijn wederhelft van een weekendje back to basics. Niet makkelijk met zijn 'smetvrees', maar het was wel geslaagd. Dus wordt binnenkort ons kampeergerief uitgebreid en vertrekken we zeker nog een keertje voor een weekendje natuur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super! Lijkt me een leuke locatie. Kan je me vertellen waar dit was?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het was in Nadrin dicht bij Houffalize. Diep in de Ardennen :-)

   Verwijderen
 5. Geweldige hangmatfoto! Ik krijg er zin in als ik dit zo zie.

  BeantwoordenVerwijderen