zondag 20 augustus 2017

Wondering @wonderweekend


Ooit al overnacht in de plantentuin in Meise? Of in een kartonnen tent geslapen? Giraffen geaaid? Aan een 300 meter lange ontbijttafel gezeten? Met knotsgekke fietsen gefietst? In een zwembadauto gezwommen? Op vuur gekookt? Of staan deze nog allemaal op je bucketlist?
Bij ons alvast niet meer dankzij een ongelooflijk leuke weekendje 'wonderweekend'. Als je zin hebt in quality time met je kinderen in een prachtige en veilige omgeving dan kan ik het je superhard aanbevelen. Zelf een kleine bui af en toe kon de sfeer niet drukken. En het feit dat ik af en toe mijn ogen kon dichtdoen terwijl mijn kroost aan het ravotten was in de hooizolder of met vriendjes Wally aan het zoeken waren vanop een toren van het kasteel maakte het helemaal af. Soms vraagt ne mens niet veel meer ;-).

Meer foto's zien? Hier vind je nog een uitgebreider verslag terug van dit supergeslaagde weekend.

5 opmerkingen:

 1. Wauw, ziet eruit als een supertof weekend! Daar gaan de kinderen nog lang over spreken lijkt mij!
  Groetjes,
  Charlotte

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Staat sinds ik het dit weekend zag verschijnen op de MUST DO List voor volgend jaar! Balen dat ik dit niet sneller had ontdekt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik spotte jullie -en heel veel andere- happy kids en nam er zelf ook eentje weer mee naar huis (hetzelfde kind als waarmee ik was toegekomen, welteverstaan, maar dan met een glimlach die minstens drie keer zo groot was). Heerlijk hoe alles kon en mocht, hoe ouders konden luieren of meespelen zonder om een van beide vreemd bekeken te worden. Een verbeeldingsprikkelend weekend waar wij nog lang van gaan nagenieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Waauw hoe tof! Dankjewel voor de geweldige tip! Waren we al maar een jaar verder :-)

  BeantwoordenVerwijderen