donderdag 12 juli 2018

Glamping in de Ardèche

Na het rustige weekje Provence gingen we voor een tweede weekje, meer avontuurlijk weekje naar de Ardèche (echt, de Ardèche is een heel andere streek als de Provence, maar daarover later meer), en mochten we een weekje glamping met Eurocamp uittesten. De camping was gelegen op vijf minuutjes van de Pont d'Arc dus ideale uitvalsbasis om de streek te verkennen. En als ik zeg glamping dan bedoel ik ook glamping. Eigenlijk moet je je inbeelden dat dit de VIP zou zijn moest dit huisje op de camping van Werchter of Tomorrowland staan, buiten een jaccuzi dan misschien en ook zonder roomservice ;) Maar voor de rest komt het aardig in de buurt. Denk, airco, afwasmachine, eigen douche en toilet, warm water en een hele resem huisraad en ah ja opgemaakte bedden bij aankomst. Dus eigenlijk een kleine bungalow op een camping.

Tel daarbij al de faciliteiten van een camping, een winkeltje met vers broodservice, een zwembad met glijbanen, gezelschapsspelletjes uitleendienst, voetbal op groot scherm, voldoende parking, (betaalde) wifi en een avond programma waar onze kinderen naartoe konden terwijl wij rustig op ons terras genoten van een glaasje wijn en een receptie met supervriendelijke mensen en alle nodige info die je maar kunt wensen over de streek.

En diegene die mijn instagram wat hebben gevolgd de laatste week hebben gezien dat we heel actief zijn geweest en we dus niet vaak overdag op de camping te vinden waren. Maar als we na weer een avontuurlijke activiteit afgepeigerd thuis kwamen op onze camping was het zalig om in alle comfort de batterijen weer op te laden om de volgende dag weer vol energie  de Ardèche te gaan ontdekken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten