dinsdag 28 februari 2012

Zomaar een doordeweekse dinsdag

Het valt mij elke keer weer op als je door fotoalbums bladert van je kinderjaren hoe weinig foto's er zijn van doodgewone dagelijkse dingen. Als je die fotoalbums moet geloven, gingen we van feest naar feest met af en toe een vakantie ertussen. De reden ligt natuurlijk voor de hand, er moest namelijk spaarzaam met foto's worden omgesprongen. Ik herinner mij nog dat mensen na een reis vol trots kwamen vertellen dat ze 3 filmrolletjes van  36 foto's hadden opgetrokken. Wat een verschil met vandaag, waar als ik er eens zin in heb ik 36 foto's trek op een gewone doordeweekse dinsdag. Zoals vandaag :-)

Met oa Fee die met de Smartmax speelt. De ingrediënten voor balletjes met seldersaus van Jeroen Meeus. Onze Lukas op filosofische toer en de schoonheid van volle wasmanden. (heb ik ook maar pas leren appreciëren door er naar te moeten blijven kijken).

Met een beetje chance maak ik er een tweewekelijkse topic van. Het leven zoals het is op dinsdag :-)

13 opmerkingen:

 1. Heerlijke foto's, heerlijke dinsdag! En wat goed dat je de schoonheid van de was kan inzien, dat ga ik zo ook eens proberen.... (misschien moet ik de was ook in zo'n mooie kleurige mand doen ipv in een vieze, versleten Ikea-zak.....)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Doen! En ik vind volle wasmanden ook zo schoon, daarom strijk ik ze pas als het echt niet anders kan! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mmmmm wij lusten ook graag de balletjes met selder!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuk, het doordeweekse leven vast leggen. Dat van feestje naar feestje leven is in het album van mijn dochter niet meer te zien. Digitale camera en hup.... elke stap die ze zette in het eerste jaar is vast gelegd. Beetje overdreven misschien maar zoooo leuk om terug te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die balletjes zien er heerlijk uit! En die gekleurde wasmanden maken het toch allemaal ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een schitterend idee van doordeweekse dingen en momenten vast te leggen op foto... en zo zinvol... zo zie je maar wat echt belangrijk in het leven is en dat je dat zomaar dagelijks cadeau krijgt!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie, veelzeggende foto's! Als ik zo'n momentje wil vastleggen, hebben de kinderen het vaak in de gaten en krijg je niet meer de mooie foto waarop ik hoopte.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een heerlijke foto,s
  En je was ziet er gewoon gezellig uit in van die mooie manden!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wij aten maandagavond net hetzelfde! Leve Jeroen M :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Super mooie foto's! Ik ontdek hier net je blog, wat een mooi gezin heb je! Hier zijn we voorlopig nog maar met 2 kindjes. Zijn die smartmax een succes bij jullie? Ik heb daar ook al aan gedacht om dat te kopen.
  En wat een mooi stofje in die groene wasmand!!

  BeantwoordenVerwijderen