woensdag 25 april 2012

Een gewone doordeweekse dinsdag


Daar gaat de titel van mijn item al de mist in :-). Dus uit tijdsgebrek de gewone doordeweekse woensdag ipv dinsdag. Met lekkere brocolli en zalm op het menu, met ons Fee die al een paar stapjes zet als ze er zin in heeft maar voor de rest koppig blijft kruipen en met de ultieme oplossing voor krokodillentranen en onmisbaar in elke huishouden namelijk : de pleister.

8 opmerkingen:

 1. Jaa, de pleisterdoos heeft ook hier in huis een heilige plaats, steeds in de buurt voor groot en klein kinderverdriet :-) goddelijke uitvinding!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh hier ook zo'n koppige kruiper. Amélie kan prima lopen (toch in ieder geval een paar passen) maar ze vertikt het, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke, kleurige foto's. Die pleister ...wat een mooie!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mila nog nooit een pleister moeten geven, een heuse prestatie denk ik met haar 3 jaar :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dennis wil geen plijster (of plakker zoals wij zeggen). Ook niet als het echt nodig is. Maar misschien komt de magie van de plijster nog wel. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hier valt het goed mee met de pleisters. Gelukkig :-)
  Mooie foto's trouwens!
  Enne... klopt het dat jij in de libelle-mama staat?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi ik zocht een leuk blog om te volgen van een jonge mama en ik kwam hier terecht. een lekker kleurrijk blog (houd ik van) en een mama van zoveel kindjes. leuk om te lezen! ik ga je volgen. groetjes van elise (mama van 1 ) :D

  BeantwoordenVerwijderen