dinsdag 17 april 2012

I love blogging

Tv kan ik gerust missen maar neem mij mijn internetverbinding af en ik vrees dat ik echte afkickverschijnselen zou vertonen :-). Zalig vind ik het om 's avonds in de blogwereld te verdwalen van link naar link naar link. En mij  helemaal onder te dompelen in de wereld van mooie foto's, grappige anekdotes, creatieve ideeën en leuke interieurs. En buiten de tonnen inspiratie die ik zo opdoe kom je ook heel leuke mensen tegen die je zomaar voorstellen om je een superschattig retrokruippakje te lenen. Met wie je dan als een soort blind-date afspreekt aan de ingang van Van Katoen, waar je plots een leuk ingepakt cadeautje in je handen gestopt krijgt. Heerlijk gewoon. Spijtig dat het zo druk was en dat ik zo weinig tijd had om echt bij te kunnen babbelen maar dat komt wel als ik het kruippakje kom teruggeven als Fee eruit is gegroeid.Ongelooflijk bedankt juffrouw sanseveria!17 opmerkingen:

 1. Wat een schattig kruippakje en wat een mooie Fee die daar zo mooi in haar stoel zit! :-)
  Ik zou ook gerust gemakkelijk zonder tv kunnen, alhoewel, hij houdt wel de kindjes stil terwijl ik kook :-) Maar net als bij jou mogen ze zeker "mijn" computer niet afnemen, ik zou dat internet nogal missen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel herkenbaar zo'n rondje bloggen 's avonds. Heerlijk he?!

  Wat een leuk pakje, leuke ruil/leen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, ongelooflijk wat je allemaal vindt op die verschillende blogs. het virus heeft mij ook helemaal te pakken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ma hoe lief! een hoeraatje voor sanseveria!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Alsof het voor Fee gemaakt is! Superlief!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Maar zie hoe schattig ze ermee is! Graag gedaan hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zeer leuk pakje!! En ik ben ook weer aan mijn avondronde begonnen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh, dat is werkelijk een zalig pakje!
  En Sanseveria, ik heb u gewoon niet gezien. Komt dat tegen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zag nochtans een beetje groen door de lichte kater die ik had... ;-)

   Verwijderen
  2. Dat heb dan blijkbaar gemist volgens mij zag je er gewoon roos uit :-)

   Verwijderen
 9. Ja heerlijk he, ik ben precies zo! Leuk pakje!

  Ps. Was jij het die vroeg waar wij de kubustegels kochten die laatst op mijn blog stonden? We kochten ze bij www.designtegels.nl.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ja, wie krijgt of geeft tegenwoordig nog iets zomaar weg, dat zijn er maar weinig.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik ben nog niet zo lang aan het bloggen en heb ook niet zo veel bezoekers maar ik vind het echt verslavend!!!!! En het pakje is echt super!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. wat bijzonder zo een pakje te ontvangen! het staat haar lief.
  leuk. ik vind het ook zo gezellig rond te kijken op de blogs van andere mensen. mijn blog is helaas alleen via inlogcode te bezoeken, dus kijken er niet veel mensen mee, maar vind het toch erg leuk om te doen. en te zien dat veel mensen in het blogwereldje elkaar 'kennen'

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ja dat herken ik, blogsurfing is heerlijk! En dat pakje is net zo geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen