donderdag 13 september 2012

De inhoud



Het is al een tijdje geleden dat er een rage was in blogland om de inhoud van de sjakossen op het internet te smijten. Ik heb dat altijd een fantastische rubriek gevonden en vond dus dat het hoog tijd werd om zelf ook eens met de billen bloot te gaan. Bij deze is dit dan gebeurd :-). 

Enige commentaar bij de foto: 
Ooit al eens 6 siskaarten moeten wegsteken, 6 DKV-kaarten en 38!klantenkaarten. Waarschijnlijk niet :-) Daarom dus die extra portemonee. 
Aan die lipbalsem ben ik verslaafd. Zo er zelf dat ik het meer als een snoepje zie dan als lippenbalsem.
En als dat nog niet voldoende moest blijken kan ik mij nog altijd op fruitellaatjes werpen. Waarvan het bewijs altijd ontzettend lang in mijn sjakosj blijft zitten. 
En bij het zien van de foto bedenk ik mij net dat ik nog eens dringend op zoek moet naar een leuke sleutelhanger. Mijn leuk gehaakt uiltje heeft het begeven net zoals het vosje, bambietje, matroesjkaatje, fotootje vd kinderen en de tientallen andere voorgangers. Blijkbaar is het moeilijk overleven in mijn sjakosj 

16 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die komt uit een winkeltje in Berlijn. Geen idee meer hoe dat het noemde.

   Verwijderen
  2. Dat is een Huisteil portemonnee! Die herken ik gelijk ;-) (nogal fan van het merk, heb zelf ook een portemonnee, tas, riem en gsm hoesje, haha). In NL ook online te koop op vele plekken. Google maar eens op Huisteil :-)

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 2. Erg leuke rubriek en wat een mooi woord sjakossen. Kennen we in het Nederlands volgens mij niet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. grappig geschreven! ik vind dit ook een leuke rubriek, en staat in concept (enkel nog maar als titel)
  moet daar ook nog es mijn werk van maken. wel heel erg lief briefje! #smelt

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jaaaaa, zo'n rubriek vind ik ook super! Doén allemaal! Ik maak er volgende week werk van, beloofd!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. In de mijne zit ook standaard een halve kilo koekkruimels.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ha geweldig!!!
  Moet ik ook maar es doen
  Leuk!!
  Ben ook wel benieuwd in wat voor tas dat dan zat:-)

  Ik vind je HSH ook top vooral ook het verhaal erbij hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dapper hoor dat je je tasinhoud zo in Blogland durft te showen. Ik zou dat niet durven denk ik. Maar ach... bij mij zit er ook echt bizar veel troep in mijn tas. Het lijkt soms net de tas van Mary Poppins: Je kunt er eindeloos spullen uit halen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. :))) En herkenbaar.. al die 'rommel'!! Fijn weekend. Liefs, Herma

  BeantwoordenVerwijderen
 9. awel, verbazend lege sjakos...bij mij zit dat in mijn sjakossen die even aan kant staan, de exemplaren in gebruik... ik denk nie da ik dat op een tafel krijg! en mijn werktas al helemaal nie! chapeau dat gij da zo proper kunt houden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Uhm.... ik denk nog even na of ik mijn inhoud ga posten al vind ik het wel errug leuk bij jou te spieken haha.... En dat van die koek kruimels herken ik helaas hihi...

  BeantwoordenVerwijderen