woensdag 5 september 2012

Gerecycleerd


Toen ik op de vossenmarkt in Brussel een paar weken geleden op een oude kapotte handdoek stootte met een te leuke print zag ik direct potentieel. Ik stond er zelf versteld van dat zo'n oude kapotte handdoek nooit in de vuilnisbak was beland want als handdoek had het absoluut geen toekomst meer, als slabbetje daarentegen.  Nog juist één slabbetje kon ik eruit krijgen als ik al de stukken met gaten eraf knipte. Want een slab met gaten dat zou pas een beetje debiel zijn. Niet?
Inspiratie haalde ik uit het boek cool baby dat bol staat van de leuke ideetjes.

19 opmerkingen:

 1. hoe kom je der op om een oude keukenhanddoek te kopen :D Cool baby heb ik hier ook liggen :) tof boekje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk! En die Feetje toch, ooo schattig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. lange slabbetjes zijn de beste! Die kunnen onder het bordje en houden al het eten (of toch het meeste) tegen. Misschien moet ik dat toch eens proberen met de oude handdoeken waar ik geen afstand van kan doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja, waarom houdt iemand eigenlijk een handdoek met gaten bij?
  Duidelijk om jou te plezieren!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat gaaf... en die stof is echt helemaal te leuk!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. druk bezette mama heeft nog tijd om te naaien ook! Dat is nu iets dat ik niet kan, of toch nog niet geprobeerd heb. maak je wel meer dingen voor de kids?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ja, leuk!! En, je foto's van jullie vakantie in Oostenrijk vind ik heel gaaf!! Heerlijk om daar zo met elkaar te wandelen. Mijn zus gaat ook al een aantal jaren naar O. met haar gezinnetje (met man en ondertussen vier jongens). Maar steeds als ik die foto's zie (en nu dus ook van jullie!) vind ik 't weer zo gaaf.. volgens mij 'moeten' wij volgend ook naar Oostenrijk!?!! XX Herma

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Maar alé, ne kapotte handdoek proberen te verkopen!
  En dan lukt dat nog ook!
  Straf.
  En voor u : chance zeg, zo'n cool printje!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb juist de naaimachine weer van zolder getoverd. Dit is een super leuk idee om weer me te beginnen. Nu nog tijd vrij maken :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Goed gezien van je! Heerlijk toch als je zoiets vindt en dan er dan zo'n leuke slab van maakt :) Instant happiness!

  BeantwoordenVerwijderen