dinsdag 11 september 2012

Home sweet homeHet vervolg van onze home sweet home tour door ons huis met vandaag de speelhoek. Als er 5 kinderen in uw huis rondlopen is het eigenlijk bijna een must om een speelhoek te hebben. Niet zozeer omdat de kinderen daar dan blijven spelen met hun speelgoed. Dat zou te mooi zijn om waar te zijn. Maar het is wel handig om al dat speelgoed te stockeren. Want voor dat ge het weet slibt uw huis dicht. En nu denken jullie allemaal, amaai dat is daar zo netjes bij mamavanvijf. En dan moet ik u antwoorden. Deze foto is getrokken. 5 minuten nadat de kuisvrouw vertrokken was en terwijl mijn kroost in de gang moest staan wachten tot ik klaar was met de foto's te nemen.Want meestal is het al lang donker tegen dat mijn huis terug een beetje opgeruimd is geraakt :-)

12 opmerkingen:

 1. Dat ziet er uit als een kleuterklas! Wat gaat dat binnen tien jaar zijn?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuk zeg! en wat ben ik blij dat dat niet alleen hier is dat het alleen netjes is als de poetsvrouw net is geweest :) en ik heb maar 1 kind...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En over een jaar of wat staan daar een rij pc's denk ik? Haha, wij hebben ook een hoekje maar juist daar wordt niet gespeeld :P Maar je hebt gelijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat ziet er gezellig uit! Speelhoekjes zijn zo leuk. Ik krijg er zelf ook altijd zin om te spelen. (Doe ik ook wel, maar ik doe dan net of ik het poppenhuis aan het opruimen ben, mochten mensen raar naar me kijken als ik met die poppetjes aan de wandel ga)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi en gezellig! Hihi, ik wou juist vragen: "wauw, zo mooi opgeruimd, zijn de kindjes niet thuis?" Hier hebben ze ook een speelhoekje in onze living maar dat is lang niet voldoende om al het speelgoed te stockeren.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hahahaha, die arme stumpertjes in de gang sèg :-) ... supergezellig die hoek, laat ze maar weer los!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heerlijke speelruimte! Hahaha, 3, 2, 1... kom maar weer binnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wat een geweldige speelhoek! Ik ben fan van de loopwagen - die steekt mijn ogen uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een fijne speelhoek. Ik had me altijd voorgenomen onze woonkamer zoveel mogelijk speelgoedvrij te houden, maar inmiddels hebben wij ook een speelhoekje en slingert er overal in huis wel iets van de kindjes rond. Eigenlijk is dat alleen maar gezellig.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. haha nou dat dacht ik inderdaad ja. Als mama van 2 waaronder een babay is het hier over het algemeen niet zo opgeruimd. Ik vind het heerlijk om dat kleurige vrolijke huis van jullie binnen te gluren ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. opgeruimd staat netjes! mahow, dat keukentje, zie ik daar ook een wasmachine (?), zo leuk! waar heb je dit op de kop kunnen tikken?

  BeantwoordenVerwijderen