zaterdag 23 maart 2013

Koppig lente-offensief


Ondanks de sneeuw, wind en regen weiger ik mij gewonnen te geven. Het is eind maart en dus bij mijn weten lente. En mijn biologische klok staat dan ingesteld om mijn interieur een lenteboost te geven.Nu wil ik wel flexibel zijn maar...het is niet omdat ik een witte kerst fantastisch vind dat ik daarom fan ben van een witte Pasen...:-). Al levert het wel mooie fotootjes op.  Hierboven onze paasboom met sneeuwachtergrond en als versiering dit jaar gehaakte kipjes uit de hema. Het vaasje komt van rice.

10 opmerkingen:

 1. als ik jouw interieur zie en niet door het raam kijk, word ik alvast instant vrolijk! Misschien geniet je nu nog des te meer van je kleurrijke paasboom, nu het buiten toch maar ijskoud en nat is!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Met die vrolijke paasboom van jou is er niets van die sneeuw en kou te merken! Lieve groet Pascale

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha. Prachtig. Waar haal je de moed vandaan ;-)?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Kom, meer van dat! Wij hebben hier ook kleur nodig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijk, die vrolijke kleurtjes. En gewoon koppig volhouden zou ik zeggen. Op een gegeven moment overtuigen we de weerdude wel dat het nu echt tijd voor lente is :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lekker vrolijk! Zo is het hoor nu komt de lente wel als we allemaal maar positief blijven

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtige witte paasdagen... :D ach ja, waarom niet!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Schitterend, een paasboom. Heerlijke lentekleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke paasboom! Lekker fleurig!

  BeantwoordenVerwijderen