maandag 11 maart 2013

Tijdsnood


Eindelijk is er nog eens een kleedje vanonder mijn naaimachien gerold...eindelijk... Hoe graag ik het ook doe, de tijd ontbreekt mij vaak...want naast mama zijn we natuurlijk ook nog altijd een partner, een (klein)dochter, een vriendin, een zus, een collega, een huishoudster,...en dan zijn de 24 uur die een dag tellen vlug opgesoupeerd. Maar kijk de oplossing is al even slim als eenvoudig: gebruik uw tijd dubbel zo efficiënt. En dan organiseer ik samen met mijn zussen een naai-avondje (of moet ik zeggen nachtje als je om half 3 je bed inrolt?) en kletsen we de hele avond terwijl we hetzelfde kleedje maken (oh zo gemakkelijk en efficient, moet je maar 1x een patroon knippen :-)). En dan neem je voor je vertrekt de agenda's... en prik je een volgend avondje vast...binnen een maand of 4...want ja hoe efficiënt je je tijd ook gebruikt...ze blijft wel schaars :-)

7 opmerkingen:

 1. Dat is bij mij ook een gekend probleem,en tegen dat je dan es tijd hebt om 's avonds achter de naaimachine te kruipen, ben ik vaak te moe ervoor.Daarom probeer ik nu elke week een uur of 3 "me time" in mijn agenda te plannen anders raak ik de laatste tijd ook maar moeilijkk achter de naaimachine.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk jurkje! Het ziet er uit alsof het lekker zit!

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tof kleedje!
  Mijn zus en ik houden elke donderdag ook zo'n avondje (dan is de vriend gaan voetballen en daarna gaan werken). Helaas heeft zij nog geen kinderen en moeten we ieder ons patroon knippen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nah.... Volgens mij heeft mijn kleine meid vandaag dezelfde aan. Ander stofje uiteraard.....

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gewoon om te zeggen dat ik altijd zo vrolijk word van jouw blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ze weet het goed te showen! Wat staat het leuk en wat is ze leuk!

  groetjes saskia

  BeantwoordenVerwijderen