dinsdag 9 september 2014

DIY koffietassenAls koffiefreak heb ik door de jaren heel al een hele mooie verzameling tassen verzameld, van design tot kringloop en alles daartussen. Meer nog mijn tassencollectie heeft zelfs moeiteloos mijn kritisch verhuisoog overleefd (en dat wil wel wat zeggen :-)) Het enige wat nog ontbrak in mijn collectie was mijn eigen zelfgemaakte tas :-). En met de porseleinstiften van tegenwoordig is dat een fluitje van een cent. Mijn ontwerp was snel gekozen, de tasversie van mijn telefoondroedels. Ik teken namelijk nogal vaak repetitieve geometrische figuurtjes tijdens het telefoneren. En na 10 minuten geconcentreerde arbeid uit de losse pols....mijn persoonlijke mamavanvijf tas!
Conclusie:
1.Dit is leuk!
2.Ik ga de ikea plunderen en ga hier nog wat tekenen :-)

13 opmerkingen:

 1. Flink gewerkt! :-)
  PS: smaakt of riekt dat niet te veel naar die stift als je drinkt?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. En hij is ook nog eens heel mooi geworden! Ik heb dit vroeger wel eens geprobeerd maar dat werd altijd zo vlekkerig (dan veegde ik met mijn vingers per ongeluk weer een deel weg van wat ik net getekend had), dit is echt heel goed gelukt zo!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tassen zijn bij ons dingen die aan je schouder hangen, waar je spullen in hebt zitten bij het winkelen bijv. Dus ik snapte de foto met mok eerst niet zo. Nu wel! Leuk gedaan hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tof gedaan,staat ook nog op mijn to do lijstje!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh, maar zo de max!
  En toeval: ik voorzag vandaag twee ikea-plantenpotjes van een gezichtje :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb dit ook eens gedaan maar na de eerste beurt in de vaatwas was de helft van de tekening verdwenen :( Stift te oud of tassen niet goed afgewassen vooraf? Of nog een andere mogelijke reden?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. das wel fijn eh, ik plan ook eens een hoop nieuwe tassen te kopen en ze zelf te bewerken. Ooit, als ik eens 5 minuten tijd heb enzo :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat mooi. Ik heb al twee jaar 'blanco' tassen in mijn kast staan en een porseleinstift, maar ik durf er niet aan te beginnen. Gewoon eens doen dus.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk! En met die lekker uitziende koffie in die mooie tas al die kranten doorlezen kan niet anders dan deugd gedaan hebben... Als je tips hebt over hoe jij de weekendkrant gelezen krijgt in zo'n kroostrijk gezin - ik ben wanhopig op zoek naar suggesties :-)

  BeantwoordenVerwijderen