zondag 11 januari 2015

Er is er eentje jarig

Vier jaar geleden maakte mijn lieve kleine, ondeugende en opgewekte Fee ons gezin compleet en maakte ze van mij een mama van vijf. Een rol die mij de ene dag beter afgaat dan de andere :-) maar die ik van mijn leven nooit meer afgeef. Dus bij deze; lieve, lieve schat, dikke, dikke proficiat!

21 opmerkingen:

 1. Hiep hiep hoera voor Fee, mooie fotootjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Joepie! Hoera!
  Mondje is nog altijd zo herkenbaar!
  Proficiat!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoera! Wat een knappe meid is dat geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hiep hiep voor Fee! En goeie keuze: pannenkoeken als ontbijt! šŸ˜Š

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Eerst en vooral een hele dikke proficiat Fee!!!!
  En nummer twee: hoe gƩk is dat, ik werd op 27/1/2011 mama van FeƩ ! what are the odds...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gelukkige geboortedag voor Fee. Hippie pip hoeraaaaaa.
  Vier jaar is zo een plezante leeftijd vind ik. Ons Lies(je) is vier sinds oktober en ik vind dat echt momenteel het allerleukste. Ze zijn nog zo schattig en kunnen zo lief zijn. Ze zijn blij met kleine dingen en je kan niet lang boos zijn op ze (als je boos bent). Geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen