maandag 16 februari 2015

Doe je mee aan onze workshop?

Het idee broedde al langer in mijn hoofd, zo graag dat ik thuis weer één of ander DIY-projectje opstart, nog liever doe ik dat in gezelschap van koffie, een koekske en een kliek toffe madammen (en meneren natuurlijk :-). Met andere woorden, ik broedde al even op het idee om mijn DIY-projectjes te sharen, een soort van workshop. Maar ja niet direct tijd, niet direct een idee, je weet hoe dat gaat...tot plots alle puzzelstukjes in elkaar vielen, ik kwam de juiste mensen tegen (Gwen van Gwentibold ), er kwam plots een geweldige locatie achter mijn deur (De kruitfabriek ) en ik had ineens een ongelooflijke crush op macramé plantenhangers dus allé hop...we gaan het gewoon organiseren :-) Meer zelf als het een succes wordt gaan we op regelmatige basis workshops organiseren. Idee is dat er enkel betaald wordt voor het materiaal (en de geconsumeerde dranken) en dat het een leuke avond wordt, met leuke mensen, die op het einde allemaal een mooie, hippe en übercoole plantenhanger mee naar huis nemen.

Concreet:

Wat: workshop om je eigen DIY plantenhanger te maken (zie foto)

Wanneer: Woensdagavond 11 maart van 20 uur tot 22 uur

Waar: De Kruitfabriek: Steenkaai 44d - 1800 Vilvoorde

Kostprijs: 26 euro: hiervoor heb je alle materiaal om één plantenhanger te maken (ex potje)

Inschrijven: via mamavanvijf1@gmail.com.  Eenmaal je ingeschreven bent krijg je een bevestigingsmail met het rekeningnummer.

Ik heb er in ieder geval superveel zin in en ik hoop dat Gwen en ik jullie talrijk gaan mogen verwelkomen.

Tot 11 maart alvast en moesten jullie suggesties hebben voor volgende workshops, just shoot!!!


Foto komt van http://www.modernmacrame.com/ 

11 opmerkingen:

 1. Leuk, maar beetje te ver voor mij...
  Succes!
  grtjs Saartje

  http://saartjeathome.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk idee, maarn bijzonder hoogzwanger op de geplande datum ;) Volgende keer misschien!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Net een mailtje gestuurd, ik doe mee! Gelukkig is Vilvoorde vlakbij voor mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vilvoorde is een beetje ver...anders direct! Veel succes & plezier met jullie workshop!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Veel succes! Wij zijn met de Zussen ook gestart met workshops en het is inderdaad heel fijn om te doen!
  Zus 1

  BeantwoordenVerwijderen
 6. dju, lijkt mij supertof (ik wil die plantenhangers ook al lang eens maken) en ik zou de afstand zien zitten hebben, maar ik heb mij voor die avond al ingeschreven in een workshop bij Atelier Assemblé :-/ (wat ook tof is natuurlijk ;-) )

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Te ver voor mij, maar wat een leuk idee! Sowieso een erg leuke plantenhanger.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Verdorie... Ik geef dan zelf een workshop, maar ik hou de sequel in het oog...

  BeantwoordenVerwijderen