dinsdag 24 februari 2015

SamenwerkenRegelmatig post ik hier berichtjes over mijn dagelijkse evenwichtsoefeningen om een gezin draaiende te houden met 5 kids, een carrière na te streven en ondertussen mezelf niet kwijt te geraken. En meestal zoem ik in op de moeilijke momenten waar ik soms niet meer weet van welk hout pijlen te maken. Maar kijk misschien moet ik wat meer aandacht besteden aan die rozewolk momentjes die gelukkig ook meer dan genoeg voorkomen :-). Zoals hierboven...alle 5 de kinderen die constructief samenwerken om een toren te bouwen zo groot als Fee. Simpel geluk...even vluchtig als de toren die ze gebouwd hebben...en net daarom zo kostbaar om even bij stil te staan. En ergens hoop ik dat het deze momenten zijn die de basis van hun jeugdherinneringen zullen uitmaken. Herinneringen aan ons warme, grote gezin waar ze mogen opgroeien tot leuke, aangename en positieve personen met een ruime blik op de wereld. I count my blessings

18 opmerkingen:

 1. Home is wherever my bunch of crazies are :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Home is wherever my bunch of crazies are :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super! En die vierde foto is echt geweldig om te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wet een prachtig foto verhaal zo, mooi om te zien. Dank voor het delen!
  groet, Christel

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er erg gezellig uit !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoe geweldig is dat toch!
  Met Kapla kan er hier ook mooi samen gespeeld worden. Wel fijn, deze gekleurde versie, die zag ik nog niet!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Herkenbaar: ondanks de vele ruzies kunnen mijn meisjes toch ook mooi samenspelen. En ondanks dat ik ze soms vervloek, kan ik op die mooie momenten blinken en glunderen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik geniet altijd erg van jouw sfeervolle fotos, zo fijn die gemoedelijkheid op deze set.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh, hier wordt ook zo mooi gebouwd met de kapla's op dit moment. Prachtig om te zien.
  Ik vind net dat je regelmatig ook mooie en positieve berichten plaatst. Het is ten slotte het leven zoals het is. In ieder geval geniet ik van de inkijk! Dank.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. bedankt om je roze wolkmoment te delen :-)
  zus 3

  BeantwoordenVerwijderen