woensdag 13 mei 2015

Foodfestival-foodies

Buiten festivals en het occasionele hotdogkraam op de plaatselijke markt had ik niet zoveel met streetfood. Om één of andere reden associeerde ik het met snel en ongezond, denk: pitta of frieten met een grote klodder mayonaise. (ok, en nu komt de bekentenis: ik heb om één of andere reden een mayonaisefobie, als ik in de verste verste mayonaise zie/ruik of proef is mijn eetlust meteen verdwenen :-o) Maar soit, door dit foodtruckfestival heb ik mijn mening volledig aangepast. Streetfood is cool, gezond, ongedwongen en vooral lekker! En het is ook leuk om te doen met kinderen. Check de schommelstoelen :-):-):-)

8 opmerkingen:

 1. Wat zijn die schommels tof! Leuk voor de kinderen, en voor de volwassenen vast ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kende dit evenement niet. Volgend jaar probeer ik van de partij te zijn.
  En de schommels zijn erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kende dit evenement niet. Volgend jaar probeer ik van de partij te zijn.
  En de schommels zijn erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben ook fan! En mijn kinderen ook. Ze gaan dan zelf op ontdekkingstocht en leren allerlei nieuwe gerechten kennen. Voor wie Brussel miste: ik maakte een paar weken geleden een overzicht op mijn blog van alle foodtruckfestivals deze zomer.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die schommels zijn geweldig! Hopelijk werd de tafel niet te vaak ondersteboven gezwierd :-)

  BeantwoordenVerwijderen