zondag 24 mei 2015

Over een gepimpte tuin

Dit is het resultaat als mijn zus een weekendje komt babysitten op onze kinderen :-)
Nu was het wel zo dat onze tuin in projectfase zat en dat we hem al helemaal gestript hadden om dan binnen een paar maanden met de hulp van een tuinarchitect aan de heropbouw te beginnen. Met andere woorden, eigenlijk was onze tuin tijdelijk buiten gebruik. Maar kijk, als je dan een creatieve zus en schoonbroer op bezoek hebt die de overal mogelijkheden en kansen ziet om met wat oude paletten en ander recupmateriaal een tipi, piratenboot met vlag, hindernissenparcour, winketje en bloemenperkje te maken dan is die lege en kale tuin heel snel getransformeerd in een interessante, supercoole en kindvriendelijke plek. En toont dit aan dat je soms de coolste dingen kunt doen vertrekkende van een minder leuke situatie. Want zeg nu zelf zo'n creatieve uitspatting als dit is al veel minder haalbaar als je vertrekt vanuit de perfect tuin.Thx zusje voor dit inzicht!

13 opmerkingen:

 1. Tof gedaan,super leuk nu voor de kinderen,hé!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. amai,zoooo chique!wat een toffe zus en leuke tante is dit voor jou en je kids,een avontuurparcour in je tuin"de max",zo'n leuk weekend voor je kinderen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Is dat diezelfde zus van het gigatrouwfeest? Haar creativiteit is duidelijk nog niet op :) Zalig, zo'n kindvriendelijke tuin! Wedden dat ze mopperen als het echte gras eindelijk komt?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk ... de kids zullen wel veel plezier gehad hebben.

  Tina
  www.driecreatievebijtjes.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat zullen de kinders wel onthouden. Dat ze 'vuurke stook' mochten doen met de tante ;. Tof zulle.
  Ons kinders waren helemaal enthousiast over het mini zwembad (zie jacuzzi)van één der meters en nu mogen er een paar terug in juli :p en 't is voor ons super moeilijk WIE mag gaan ;-( , maar alle vijf in een keer is zelfs voor mijn heel lieve vriendin teveel.

  BeantwoordenVerwijderen