woensdag 6 mei 2015

Moederdag give-away


Omdat het moederdag is. 
Omdat het bijna zomer is.
Omdat ik fan ben van ons eigenste 'la maison victor' dat perfect zijn mannetje staat tussen alle internationale naaitijdschriften. 
Omdat ik al die naaimama's in blogland stiekem bewonder.
Omdat jullie het verdienen.

Daarom lieve lezeres schenk ik 3 vivaboxen weg waarmee je ofwel een abonnement kan opstarten op la maison victor ofwel patronen kan kiezen.
Geef hieronder een ludieke reden waarom jij een box wil winnen en zondag kies ik 3 winnaars uit.
Succes!

295 opmerkingen:

 1. Ik slaag er keer op keer in naar de winkel te hollen op het moment dat alle exemplaren al uitverkocht zijn. Een abonnement zou hier zoooooveeeel gedoe besparen! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoe Mijn leven was Transform van gras naar Grace (Lexieloancompany@yahoo.com) !!!

   My Name is Nicole Marie, ik woon in de VS en het leven de moeite waard is comfortabel wonen voor mij en mijn familie nu en ik heb echt nog nooit goedheid getoond me dit veel gezien in mijn leven, want ik ben een worstelende moeder met twee kinderen en ik heb al gaan door een ernstig probleem als mijn man geconfronteerd met een vreselijk ongeluk afgelopen twee weken, en de artsen zegt dat hij nodig heeft om een ​​delicate operatie ondergaan voor hem om te kunnen weer lopen en ik kon niet veroorloven de rekening voor zijn operatie toen ik ging naar de bank voor een lening en ze zet me neer waarin staat dat ik heb geen credit card, van daar liep ik naar mijn vader en hij was niet in staat om me te helpen, dan toen ik was aan het surfen yahoo Answers en ik kwam in een God vrezende man (de heer Martinez Lexie), die voorziet in leningen tegen een betaalbare rente en ik heb gehoord over zo veel oplichting op het internet vooral Afrika, maar op dit mijn wanhopige situatie, ik had geen andere keus dan om het een poging te wijten aan het feit dat het bedrijf uit de Verenigde State van Amerika, en verrassend het was allemaal als een droom, kreeg ik een lening van $ 82,000.00 USD en ik betaalde voor mijn man operatie en ik dank God dat vandaag is hij in orde is en kan lopen, mijn familie is blij en ik zei tegen mezelf dat ik zal schreeuwen om de wereld de wonderen deze grote en God vrezende Man heer Martinez Lexie deed voor mij en mijn familie; dus als iemand is in echte en ernstige nood aan een lening dan contact met deze God vrezend man via e-mail: (Lexieloancompany@yahoo.com) of tekst: 18168926958 of via het bedrijf Website: http://lexieloans.bravesites.com thanks


   Verwijderen
 2. Omdat ik in Nederland woon en ze de lmv hier niet verkopen. En ik helemaal blij wordt van alle voorbeelden die ik op bloggend België zie van hun patronen! Wat een leuk idee! Nu maar duimen....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Als ik zou winnen dan zou je mijn baaldag ongedaan maken. vanochtend sloot ik mezelf buiten toen Jef nog binnen stond. gelukkig was het bazeke schoon aan't slapen toen ik eindelijk een sleutel te pakken kreeg... maar dat moederhart! mannekes.... Over een paar jaar zal ik dat ludiek vinden, nu nog even niet :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh heerlijk, elke keer LMV gewoon op de mat. Naar die luxe ding ik graag mee.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een ludieke reden? Zoals je weet zet ik bij mijn kinderen 10-minuten-kaartjes in als beloning voor goed gedrag. Wellicht kunnen zij de LMV inzetten om mij te belonen voor mijn goede gedrag. En dan maar hopen dat ik ze verdiend heb ;)

   Verwijderen
 5. Omdat ik heel graag naai voor de kleinkindjes en ook voor mezelf zou deze give away super zijn
  Groetjes
  Doortje

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Als ik zou winnen dan zou moederdag mij eens verwennen. Ik ben jarig op 11 mei en krijg gewoonlijk maar 1 cadeautje voor verjaardag en moederdag samen! Misschien heb ik geluk!?
  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heb, hoe stom, mijn abonnement van LMV vergeten te verlengen! Dom dom dom!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Goh, die zou ik wel heel graag winnen, omdat LMV een boekje is dat me telkens opnieuw motiveert aan de slag te gaan met de naaimachine, voor mezelf, voor mijn dochter en mijn zoon. Iedereen gelukkig en mooi door dat magazine.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Omdat iets winnen altijd leuk is, omdat ik graag naai, omdat het moederdag is en dus leuk om iets te krijgen, omdat omdat omdat... LMV geweldig is!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Omdat ik de naam keer op keer blijf verkeerd uitspreken. Zou dus voor grappige momentjes zorgen als ik aan iedereen mag vertellen dat ik een Vivabox van LMV heb gewonnen...

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Omdat je nooit genoeg inspiratie kan hebben en omdat het beste moederdagcadeau tijd is, tijd met het naaimachien!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Omdat ik het als beginnend naaister nog niet aangedurfd heb om een abonnement te nemen op dit leuke tijdschrift, zo van "moest ik toch niet doorzetten met het naaien is het spijtig van het geld...". Maar stiekem zou ik het wel heeeel leuk vinden om lmv in mijn brievenbus te vinden :)

  Ps: je hebt een super blog, Mama van vijf was de eerste blog die ik begon te volgen enkele maanden geleden en zo ben ik op de naaiblogs terecht gekomen en heb ik de naaimicrobe te pakken gekregen !
  Een welgemeende dankjewel dus, MamaVanVijf ! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Omdat ik uitgerekend was op 26 mei en dit jaar dus nog geen eerste moederkesdag ging meemaken, maar de kleine sloeber dacht daar anders over en kwam een maand te vroeg! Dit jaar dus wel al mijn eerste moederkesdag!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Omdat LMV het eerste boekje is waarin ik vereeuwigd ben met een foto. 18 cm² roem. Dat zou ik graag nog een tweede keer willen meemaken :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Omdat LMV het eerste boekje is waarin ik vereeuwigd ben met een foto. 18 cm² roem. Dat zou ik graag nog een tweede keer willen meemaken :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Leuk cadeau, maar ik naai helaas niet en zal het wellicht ook nooit doen (een knop aannaaien uitgezonderd :-)).
  Ik bewonder de naaisters ook en hun pareltjes , maar voor naaien bleek ik niet in de wieg gelegd. Ik kon den draad nog niet eens het gaatje inkrijgen :p zonder hulp. Een vriendin maakte mijn stukken af na de naailes en ik stopte twee jaar na elkaar dus na een paar lessen.
  Het is niet voor niets dat iemand anders mijn strijk doet :-). Ik heb wel andere kwaliteiten uiteraard (haha).


  Succes aan alle moeder/naaisters.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik doe dus NIET mee, maar dat was misschien al duidelijk.
   Hm. Moeilijke keuze Anne.

   Verwijderen
 17. Oh, tussen al dat weggeven door zou zelf eens iets winnen wel supercool zijn. Hartje voor jou en LMV!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Stel je voor ...dinsdagavond, twee wekelijkse afspraak richting naaiclubje " de koppige kopspeldjes ". In mijn hand het gewonnen pakketje, een fles bubbels en lekkere hapjes. De deur gaat open: "Dames, kijk eens wat ik gewonnen heb? " ... wat volgt zijn acht euforische mama's rond de tafel bladerend door deze geweldig boekskes, volop plannen aan het smeden wat ze er allemaal uit gaan maken. Hoe later op de avond hoe grootser de plannen.
  1 give away en 8 blije mama's ....reden genoeg om het pakketje richting Opwijk te sturen ;-)))

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Waarom zou ik moeten winnen... Zo'n moeilijke vraag. Ik zou het niet voor mezelf gebruiken, vanwege reeds een abonnement. Maar zou het wel graag winnen voor een vriendin die dit verdient. Zelf werd ik op 17 mei vorig jaar voor de derde keer mama en dat ging niet zonder slag of stoot. Zoonlief Bas is slachtoffer van meervoudige allergieën. Vermits ik borstvoeding geef volg ik, van het moment dat ik wist dat voedingsallergie de oorzaak van enorm gekrijs was, een heel specifiek dieet. Een dieet dat me sindsdien al 35kg slanker heeft gemaakt. Mensen verklaren me zot, maar het voelt goed zo... Voor Bas. Dat verdient een abo, dat ik op m'n beurt graag weggeef aan een vriendin die het nog meer verdient dan mij!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Omdat ik mezelf wel wat me-time cadeau wil doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Waarom zou ik moeten winnen... Zo'n moeilijke vraag. Ik zou het niet voor mezelf gebruiken, vanwege reeds een abonnement. Maar zou het wel graag winnen voor een vriendin die dit verdient. Zelf werd ik op 17 mei vorig jaar voor de derde keer mama en dat ging niet zonder slag of stoot. Zoonlief Bas is slachtoffer van meervoudige allergieën. Vermits ik borstvoeding geef volg ik, van het moment dat ik wist dat voedingsallergie de oorzaak van enorm gekrijs was, een heel specifiek dieet. Een dieet dat me sindsdien al 35kg slanker heeft gemaakt. Mensen verklaren me zot, maar het voelt goed zo... Voor Bas. Dat verdient een abo, dat ik op m'n beurt graag weggeef aan een vriendin die het nog meer verdient dan mij!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wat een leuk cadeau! Mijn mama volgt al even je blog -maar reageert nooit- en bleef me maar vertellen dat ik eens moest komen kijken. Ondertussen volg ik jullie leven al enkele maanden, maar reageerde zelf nooit. Er is veel kans dat ze dit gaat lezen, maar die kans wil ik nu best wagen. Voor de beste mama die er is, wil ik heel graag deze Vivabox in de wacht slepen. Ze zou die box met veel plezier in ontvangst nemen, gezien ze alles van jullie blog zo leuk vindt. Dus: duimen maar!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Omdat ik mijn luie poep eens zou opheffen uit de zetel en nog eens iets naaien ;-) ik ben in een naaidipje beland en 't is dringend tijd dat ik weer in actie schiet, daar zou zo'n prijs wel fantastisch mee helpen natuurlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. ik heb al een abo maar ik ken een leuke mama die ik er graag mee in de bloemetjes zou willen zetten...

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Omdat dit mijn allereerste Moederdag is en ik er zoooo hard naar uitkijk om voor mijn allerliefste hartendiefje veel leuke Daltonbroekjes, truikes, ... met veel liefde te naaien! En omdat een cadeautje krijgen gewoon superleuk is!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Afgelopen zomer overleed mijn mama. Van mijn moeder leerde ik naaien en samen deelden we deze geweldige hobby. Moederdag zal nooit meer hetzelfde zijn. Het gemis is erg groot en de dagen naar moederdag gevuld met verdriet.
  De lvm wordt hier graag gelezen, dat is echt even mijn momentje. Een abo zou zeer gewaardeerd worden!
  Groet van Joyce

  BeantwoordenVerwijderen
 27. "Is uw huishouden wat van de wijs, dan verdient ge een patroontje als prijs!"

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Omdat mijn kindjes te weinig centen hebben om mij zo'n cadeau te geven! De papa die wel genoeg centen heeft, geeft die aan zijn eigen moeder ;-)

  Omdat ik in de supermarkt altijd gigantisch lang twijfel om het tijdschrift aan te kopen (zal ik er wel iets uit maken?): de vrijgekomen tijd besteed ik om iets te maken voor mezelf en niet voor de kindertjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Omdat ik al 41 jaar moeder ben en 41 jaar kleding gemaakt heb voor mijn dochter en mijzelf
  Ik heb het altijd graag gedaan en nieuwe patronen zijn zeer welkom.
  Groetjes,
  Lianne

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Dat zouden heel leuke oma-dochter-kleindochter momentjes betekenen, nu ook onze oudste de naaimicrobe gekregen heeft.

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Omdat je nooit genoeg schoenen, handtassen en naaiboekjes kan hebben 😉

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Omdat het bijna Moederdag is, toch wel een speciale dag voor een mama van vijf (ook bij ons vier meisjes, één jongen en daarbij een tweeling).

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Amai...moeilijk een ludieke reden verzinnen...Maar een reden is er wel, ik naai heel graag voor mijn 2 dametjes en sinds begin dit jaar ook voor mijn kleine mannetje. In de LMV staan heel veel mooie patronen die ik graag zou proberen, maar hier in nederland is ze lastig te krijgen....dus elk keer de LMV op mijn mat dat zou heel fijn zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En tja dan slinkt die enorme stoffenvoorraad boven op zolder misschien ook wat sneller :)

   Verwijderen
 34. Omdat ik nog geen mama ben, maar wel 25 moederdagcadeautjes mee mocht helpen maken voor de mama's van mijn kleutertjes van de klas. Misschien toch een beetje halve mama dan? Daarom dus ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Mijn mama wordt vrijdag 8 mei 89 jaar en heeft vroeger altijd genaaid, toen mijn kinderen klein waren heb ik ook leren naaien en ben sinds 3 jaar weer actief in het naaien, dit jaar is mijn dochter gestart met naaien voor haar 2 dochtertjes. Dus een dubbel viergeslacht.
  Het abonnement zou hier dus zeer welkom zijn, voor verschillende generaties

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Gewoon omdat elke mama het verdient om toch 1 keer in het jaar in de bloemetjes gezet te worden.... En een abonnement op LMV, daar heb ik zeker veeeeeeeeel langer plezier aan dan aan een boeketje bloemen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Omdat winnen leuk is, ik mama ben van 2 lieve dochters, mijn stoffenkast uitpuilt en ik dus inspiratie kan gebruiken ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Gewoon, omdat het moederedag is en ik zo graag naai voor mijn kinderen en kleinkinderen!
  Ook omdat ik nog nooi iets won bij een give- away en het dus een SUPERCADEAU zou zijn om nooit meer te vergeten! 😉

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Omdat ik dit jaar de eerste moederdag als moeder mag meemaken :). Aangezien ons mannetjes nog niet zelf een kadootje kan geven, kan ik met deze give-away mss mijzelf een kadootje geven!

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Ohhhh, zo tof zeg! Ik wil het héééél graag winnen. Gewoon een extra cadeautje op moederdag is altijd leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Omdat onze brievenbus nood heeft aan bezoek van post-zonder-venstertjes-die-maar-blijven-komen...

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Omdat ik als beginnende naaister een collectie van patroontjes wil aanleggen en dit dus een geweldig geschenk zou zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Omdat mamadag zo wat de belangrijkste dag van het jaar is :-) en een cadeautje krijgen toch eigenlijk altijd wel heel erg leuk is ...

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Hands up voor LMV, wat een zaligheid!
  Quote van de dag hier ten huize Pauwels:
  Mama: "Slaapwel, Noor."
  Noor (4 jaar): "Slaapwel, moeder."
  Hah, hilarisch..
  Ik hoop dat het moederdag-thema op school daar voor iets tussenzit!? Of zal ik me zorgen beginnen maken over mijn leeftijd?
  Geniet van 5x moederdag, mama van vijf!

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Omdat al mijn naaipatronen nog ingepakt zijn en onvindbaar in de rommelkamer, die eigenlijk ooit een naaikamer moet worden (na mijn verhuis in december slaag ik er maar niet in om de boel daar aan de kant te krijgen). En met de nieuwe LMV patroontjes kan ik dan eindelijk terug naaien (en bloggen!) :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Het mooiste geschenk op moederdag krijg ik al van mijn kindjes: onvoorwaardelijke liefde. Maar mocht je toch een slachtoffer zoeken om een vivabox cadeau te doen dan ben ik wel kandidaat. Liefs Alice

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Ik heb zelf al een abonnement, maar mocht ik eentje winnen, dan zou ik het op mijn beurt aan mijn mama schenken!

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Wat een super leuke give away! Ik ben een creatieve naaimama, maar alleen niet zo creatief in het bedenken van ludieke redenen om te winnen :). Meestal naai ik voor mijn zoontjes of voor m'n webwinkeltje, maar toevallig ben ik nu bezig met een June dress uit LMV, helemaal voor mijzelf. Dus ik zou graag winnen om nog meer patronen voor mijzelf te kunnen maken. Me-mama-time dus :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Me-made altijd voor anderen lijkt te zijn hoe goed ik me ook voorneem nu eens me-for-me-made te maken & omdat ik een overvloed aan prachtige stofjes heb die niet meer in de kast passen😁

  BeantwoordenVerwijderen
 50. Aha! Omdat de LMV het enige tijdschrift is waar ik zélf heb ingestaan! Wel zonder hoofd, maar kom :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 51. Omdat ik graag een abonnement zou willen, maar ik dat voor mezelf steeds maar niet doe...!

  BeantwoordenVerwijderen
 52. Omdat ik ontzettend fan ben van wedstrijden winnen! (En ik ben ook grote fan van lmv dus dat zijn 2 vliegen in 1 klap :)

  BeantwoordenVerwijderen
 53. Omdat een mama haar hele leven opzij zet voor haar kindjes en af en toe ook eens iets voor zichzelf mag hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 54. Al die gekke, lieve, leuke redenen van al die naaiende mama's, bijna-mama's, vriendinnen van mama's, die allemaal een abonnementje verdienen... Mag ik er ook nog bij? ;) Ik hou van boekskes, patronen en naaien. Een LMV heb ik nog niet in handen gehad, maar al veel goeds over gehoord. Tzou een supermoederdagkadootje zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 55. Omdat ik nooit win, maar toch altijd blijf meedoen! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 56. Omdat ik moet werken op de opendeurdag dag van mijn school? En dit nu het de eerste Moederdag is die m'n zoontje van drie heeft voorbereid op school, gelukkig zegt hij sinds maandag elke dag gelukkige mamadag en geeft dan een dikke kus!

  BeantwoordenVerwijderen
 57. Omdat zoon 2 tegen me zei "mama, je moet écht eens iets voor jezelf maken en niet altijd voor ons!" En met LMV heb ik meer ideetjes om dit waar te maken sie. 😊 verelotte.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
 58. LMV, dat lees je toch voor de artikels en niet voor de foto's met bijhorende patronen ;-)


  Het is vooral een fantastisch magazine boordevol leuke ideeën ...

  BeantwoordenVerwijderen
 59. WAT EEN FANTASTISCHE GIVE-AWAY!! Dankjewel ! Hier is het heel simpel : omdat ik er met een kast vol stof en een hoofd (en pinterest bord) vol ideetjes, misschien best eens een patroon bij neem😃, in plaats van koppig "van foefelare" te blijven doen !
  Grtjs, Ann

  BeantwoordenVerwijderen
 60. Goede voornemens: minder kleren kopen, meer tijd voor mezelf. Kleding voor mezelf maken is dan toch dé ultieme oplossing, niet?! Maar daarvoor heb ik wel patroontjes nodig natuurlijk... Ik doe dus mee met deze give-away!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 61. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 62. Omdat ik als aljarennaaiendemoeder nog nooit een LMV gekocht heb.

  BeantwoordenVerwijderen
 63. Sinds ik mama ben lees ik graag "stiekem" boekjes op toilet om zo wat extra me-time te hebben. LMV is daar het ideale tijdschrift voor!

  BeantwoordenVerwijderen
 64. Een goeie reden? Ik heb er al zoveel voorbij zien komen... omdat ik een week na Moederdag jarig ben, 40 wordt en naaien zo ontzettend leuk is..
  groet, Christel

  BeantwoordenVerwijderen
 65. Omdat ik dat gewoon verdien jong, na twee kinders eruit geperst te hebben :p *die laatste van vier kilo en zoveel zit nog heel vers in het geheugen ;) *
  Maar het zijn schatjes van petatjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 66. Het excuus om te gaan naaien en kinders, man en huishouden te verwaarlozen....... 😂. Waarbij eerstgenoemde dat niet zo erg zullen vinden want volgens hen is mama toch te streng en de naaisels vinden stiekem toch een plekje in hun kasten. Of deze keer echt mama-tijd? Ook qua naaisels?

  BeantwoordenVerwijderen
 67. Omdat ik mama van vier pagadders ben en mama van vijf ten zeerste bewonder. Omdat ik LMV kan delen met mijn eigen lieve mama die me heeft leren naaien alsook met mijn 4 naaiende zusjes. Dus dan kunnen meteen 6 naaiende vrouwen genieten van LMV.

  BeantwoordenVerwijderen
 68. Oh, super! Ik waag graag mijn kans aangezien het altijd eeuwen duurt eer ik in een krantenwinkel geraak, waardoor ik meerdere winkels moet doen voor ik er een te pakken krijg... En hier ligt ook nog een hele stoffenberg om ooit te verwerken ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 69. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 70. De maten van la maison victor zijn helemaal aangepast aan mijn figuur. Dankzij hun patronen kan ik kleedjes naaien die niet als een zak rondom mij zitten en waar ik niks aan moet aanpassen. Ik (en mijn jongere zusjes) zijn helemaal weg van de patronen.

  BeantwoordenVerwijderen
 71. ludiek is het niet meteen, maar 99% kans dat mijne man moederdag gewoon strall vergeet en zelfs niet in het land is met moederdag en dan zou zou een cadeautje mij toch echt wel opvrolijken :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 72. omdat het mijn aller eerste moederdag wordt (al is de 15e aug de enige echte) en ik stiekem hoop dat deze ni ongezien voorbij gaat ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 73. Gewoon omdat cadeautjes krijgen super leuk is!
  Gewoon omdat LMV een geweldig blad is.
  Gewoon omdat naaien één van mijn favoriete bezigheden is.

  Alleen jammer dat er zo weinig tijd is in één dag.

  BeantwoordenVerwijderen
 74. Wouw, wat een leuke prijs!
  Ik doe graag mee, vooral omdat ik nog geen moeder ben. Maar wel al veel babyspulletjes ruilde en verzamelde...(met veel rare blikken tot gevolg) en misschien dan ook al wat kleertjes kan naaien voor als het 'ooit zover is..' :)

  BeantwoordenVerwijderen
 75. Toffe prijs!
  Misschien omdat de LMV mij een schoon blaadje lijkt om mijn patattenschellekes op te smijten? Dan heb je tenminste iets om te bekijken terwijl je je patatjes schilt :) (Maar stiekem zou ik van tevoren alles al goed gelezen hebben en de interessante patroontjes gered hebben van de patattendood natuurlijk!)

  BeantwoordenVerwijderen
 76. Ik zou mijn kindjes nog meer kunnen verwennen met zelfmaak mode.

  BeantwoordenVerwijderen
 77. Pfff , zo ludiek ben ik niet hoor . Of het moest zijn dat ik ook mamavanvijf ben en er dus altijd wel wat te naaien valt .

  BeantwoordenVerwijderen
 78. Pfff , zo ludiek ben ik niet hoor . Of het moest zijn dat ik ook mamavanvijf ben en er dus altijd wel wat te naaien valt .

  BeantwoordenVerwijderen
 79. Hoe tof zeg! Ik doe heel graag mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 80. Hier met die Vivabox ! Wie weet koppel ik voor mezelf wel een - welja - 'ludieke' actie aan het winnen van deze box: 1. ik jaag mijn naaimachien uit zijn stal ; 2. ik schommel mijn quasi in rommel vergane naaikamertje op ; 3. ik sorteer mijn aanzienlijke berg stofjes ; 4. ik daag mezelf om uit elke LMV 2 items te fabriceren èn 5. over dit alles beloof ik te instagrammen en/of - wie weet - zelfs te bloggen. Viva de vivabox !!

  BeantwoordenVerwijderen
 81. Ik koop af en toe eens een los exemplaar, maar een abonnement winnen, daar zeg ik geen nee tegen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zelfs al ben ik geen mama en zou een moederdagabonnement winnen behoorlijk ludiek zijn ;)

   Verwijderen
 82. Omdat ik trouw je posts volg en telkens mijn bakkes openvalt bij het zien ervan! En met deze post nog meer! Want waawww Wie wil die ni winnen? Ik heb uit LMV al voor ons hele gezin genaaid! Ben telkens benieuwd welke nieuwe patroontjes ze nu weer zullen hebben... En hun magazine is zo stijlvol samengesteld! Steevast komt er iets van decoratie in ons huis na de aanschaf ervan... aankoop of DIY! Zodus. Zoek ni langer.. want ik wil ook eens iets winnen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 83. O leuk. Ik zou heerlijk op de bank de tijdschriften lezen op zoek naar een leuk patroon. Knippen en in elkaar zetten. Hopelijk win ik

  BeantwoordenVerwijderen
 84. Ik ben dan nog wel geen mama, maar met LMV zou ik alvast kunnen oefenen om die kindertjes alleszins leuk uit te dossen. Kwestie van mijn naaiskills en naaiervaring van een beginner een beetje te verbeteren. Daarom dus: welkom welkom welkom. Caro

  BeantwoordenVerwijderen
 85. Gewoon, omdat mama zijn één van de fijnste dingen is dat er bestaat :)

  BeantwoordenVerwijderen
 86. Omdat ik na het ontvangen van alle zelfge-maakte/-breide/-kleide/-papiermachéede/-verfde pennenhouders, theezakjesbakjes, mousepads, pastakettingen, wc-rolhouders, oorbellen en handdoeken ook zo'n zin krijg om zelf creatief aan de slag te gaan...

  BeantwoordenVerwijderen
 87. omdat ik juist eergisteren reminder gekregen heb om abo te verlengen en verschoot van de nieuwe prijs... is er geen voordelige prijs meer voor abo's? .... en omdat ik uiteindelijk toch niet zonder kan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 88. Omdat ik net als Chandler van Friends een zekere vorm van bindingsangst heb, en dus zelf geen abonnement durf aangaan, maar dan uiteindelijk wel steeds als eerste naar de winkel hol om het nieuwste exemplaar te gaan halen. Behalve die ene keer van langdurige twijfel, bij de LMV met de candy dress erin, en toen was ik te laat. Natuurlijk is het net dat patroon dat ik eens wil gaan maken...

  BeantwoordenVerwijderen
 89. Omdat ik tegenwoordig GEK word van mijn kinderen, omdat die met hun 6 en 2 jaar al aan het puberen slagen, omdat ze het bloed van onder m'n nagels halen, omdat ik er echt grijs haar van aan het krijgen ben, omdat ze niet luisteren, woedeaanvallen krijgen, constant lopen te zagen en janken en ik ze nog steeds in leven heb gehouden! Maar omdat ik ze ook zo graag zie, hun niet zou kunnen missen, en onvoorwaardelijk van hen hou. En hun dus wil verwennen met zelfgemaakt moois :)

  BeantwoordenVerwijderen
 90. Als hulp bij de lenteschoonmaak: een duwtje in de rug om het jaren oude stofferige rek Vlaamse filmpjes, postzegels en Natuur en Techniek op te schonen. Tijd voor een nieuwe verzameling! Want kleine meisjes worden groot.

  BeantwoordenVerwijderen
 91. Omdat ik ook mama van vijf ben ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 92. Omdat het na 7 maanden moederschap dringend tijd is voor wat me-time achter de naaimachine, omdat er niks niet-afgewassen meer in de kast hangt én omdat ik dringend nog eens in een mooi zelfgemaakt jurkje wil staan blinken :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 93. Omdat ik deze week, na vijf jaar zwoegen, mijn doctoraat heb kunnen indienen en ein.de.lijk het stof van de naaimachine wil vegen!

  BeantwoordenVerwijderen
 94. Omdat ik heel graag door LMV blader, m'n kast doorzoek naar de juiste stofjes en zo nodig naar de stoffenwinkel stap om het perfecte stofke te zoeken.

  BeantwoordenVerwijderen
 95. As ik deze moederdagcadeau zou winnen, maak ik eens iets voor mezelf. De dochters hun kasten puilen uit met zelfgemaakte kleren. Tijd dat ik eens iets voor mezelf durf te maken. En omdat ik fan ben.

  BeantwoordenVerwijderen
 96. Omdat ik er net zoveel van hou als jij...
  ik zou dit prijsje heel dankbaar in ontvangst nemen...
  het koesteren en laten leven met creaties geinspireerd door de boekjes! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 97. Omdat ik opgefleurd ben van mijn nieuwe baan en daar een nieuwe jurk behoort.
  Omdat ik trots ben op man en kinderen en graag ook voor hen weer eens wat wil naaien.
  dankjewel!
  Ik geniet van jouw verhalen en energie, super leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 98. Omdat alle mama's een kadootje verdienen en ik er toevallig één ben !

  BeantwoordenVerwijderen
 99. Omdat ik er zelf gek op ben, zelf een abonnement heb maar er graag één zou weggeven aan een collega die wel eens iets opbeurends kan gebruiken.
  Groetjes,
  Heidi

  BeantwoordenVerwijderen
 100. een ludieke reden? Hmm...
  Omdat in de tijd die ik nodig heb om naar de boekenwinkel te wandelen, ik toch al wel een patroon kan beginnen uittekenen? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 101. omdat ik altijd de maison victor van mijn schoonmoeder moet uitlenen ! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 102. Omdat ik stiekem mijn eigen mama (nog meer) wil doen naaien en zo watbijbabbeltijd wil creëren (leuke giveaway trouwens!) Els Struyf

  BeantwoordenVerwijderen
 103. omdat ik in iets modieuzers dan een vuilniszak wil lopen (oke, dat van de vuilniszak ik gelogen)

  BeantwoordenVerwijderen
 104. Ik waag mijn kans.
  Waarom ik? Gewoon omdat ik wil winnen en waarom ik niet eigenlijk? :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 105. omdat een mama nooit genoeg projectjes kan hebben op haar To-Do lijstje!

  BeantwoordenVerwijderen
 106. Een abonnement heb ik al, grote fan van LMV. Ik mis de allereerste twee edities in mijn collectie en die worden niet meer gedrukt. De patronen winnen van die edities zoals de Harlequin dress zou tof zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 107. Omdat ik hem nu altijd met lenen van de schoonzus van de zus van de vriendin van de moeder van mijn man. En dat is nogal gecompliceerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 108. Heb ze allemaal tot nu toe :). Ik doe mee omdat het zalig is anderen te verwennen met top patronen! Niets leuker dan een blije mama en tevreden zonen en dochters :)

  BeantwoordenVerwijderen
 109. Een goeie reden om deze te winnen is dat ik dan samen met mijn mama de mooiste creaties kan maken :-)
  Superleuke give away trouwens.

  BeantwoordenVerwijderen
 110. Super leuke give away zeg!! Ik zou wel willen winnen omdat de stap naar ipv alleen naaien voor de kinderen naar ook voor mezelf, dan een heel stuk kleiner wordt.

  BeantwoordenVerwijderen
 111. Ik ben (nog) geen moedertje, maar hoop dat ik ook mag deelnemen? In dat geval beloof ik plechtig dat ik iets moois zal maken uit LMV voor mijn eigen moedertje!

  BeantwoordenVerwijderen
 112. LMV is het enige blad dat echt voor mij is. Met alle andere bladen gaat mijn man lopen! LMV is puur genieten en dromen van grootse naaiprojecten.

  BeantwoordenVerwijderen
 113. La Maison Victor = LMV
  L : Liefde
  M: Moeder
  V: Vrije tijd

  Geef toe, we hebben allemaal vrije tijd te weinig en met LMV kunnen wij deze korte tijd perfect invullen om even wat Me-time te hebben :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 114. Ik doe heel graag mee voor mijn mama, ze heeft (jammergenoeg) geen abonnement op dit tijdschrift, maar stiekem twijfelt ze al lang om het toch eens aan te schaffen. Als ik deze nummers zou winnen raakt ze zeker en vast overtuigd!!
  Zowel zij als wij hier thuis zouden blij zijn als mama opnieuw begint met zelf kleren te maken voor ons!! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 115. ik doe graag mee, zodat ik mezelf kan verwennen met heerlijke naaimomenten. Of als het druk is en er geen vrije tijd is om te naaien, ik met een tas koffie kan genieten van het lezen van dat leuke boekje

  BeantwoordenVerwijderen
 116. ik denk dat het meest ludieke wat ik kan noemen is.......wie weet leer ik dan eens echt naaien,
  Heb al wel eens een project uit LMV geprobeert...maar dat was niet echt gelukt....dus een herkansing kan geen kwaad.

  BeantwoordenVerwijderen
 117. Ik ben zelf nog geen mama maar ik zou deze vivabox van LMV wel willen delen met mijn mama die me heeft leren naaien.

  BeantwoordenVerwijderen
 118. Omdat ik zelf wel eens goed wil leren naaien i.p.v. het altijd aan mijn moeder te vragen. Ze is er een echte krak in.

  BeantwoordenVerwijderen
 119. Het zou die berg stof hier verminderen en misschien ervoor zorgen dat ik niet moet verhuizen naar een groter huis. ;-) (want stof wegdoen is echt wel not done :-) )

  BeantwoordenVerwijderen
 120. ludiek?
  ge moest mijn zolder zien volgestouwd met naaibenodigdheden en weten hoe weinig tijd ik heb om te naaien
  ge komt niet meer bij
  ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 121. Zaterdag is het 33 jaar geleden dat ik werd geboren. 9 mei was toen de 2de zondag van mei en dus ook moederdag. Ik ben dus niet alleen een zondagskind maar ook een moederdagskind.
  Mijn eigen kinderen hebben lang gedacht dat we op moederdag de verjaardag van alle mama's vieren. Ondertussen weten ze beter :-). Als ik win is het dus voor meer dan 1 reden: voor mijn verjaardag, voor mijn moederdag en voor de moederdag van mijn eigen mama die enkele maanden geleden begonnen is met naaien en voor haar moederdag van mij en mijn broer een naaiboek cadeau zal krijgen

  BeantwoordenVerwijderen
 122. Omdat ik hou van de duidelijke uitleg en de mooie patronen. Maar enkel de eerste LMV in huis heb. Er staan steeds heel leuke dingen in voor mezelf en de kinderen.

  BeantwoordenVerwijderen
 123. Om een excuus te hebben voor mijn uitpuilende stoffenvoorraad: "schatje, ik moet nog kweetniehoeveel naaien uit La Maison Victor"... :-) (neen hoor, ik ben niet lichtelijk verslaafd aan stofjes kopen)
  Groetjes, Z.

  BeantwoordenVerwijderen
 124. Ik mag winnen omdat ik me dan niet elke schuldig moet voelen als ik de volgende LMV koop wetende dat ik ze allemaal heb liggen en nog uit geen een iets gemaakt heb ☺️😁😞

  BeantwoordenVerwijderen
 125. Een leuke schop onder mijn kont, want ik blijf steken in verstelwerk...

  BeantwoordenVerwijderen
 126. O ja, ik doe mee! MijN abonnement is net afgelopen :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 127. Oh! Een schoon patroon kiezen om dan tegen al mijn voornemens in een nieuw kleedje te naaien voor mijn doctoraatsverdediging :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 128. Omdat ik tijdens mijn zwangerschap en het verplichte platliggen mijn naaimachine zo zie blinken in een hoekje in de kamer. Naaien is er voorlopig nog even niet meer bij. Maar het einde is in zicht: nog 8 weken te gaan! Wat kijken we uit naar onze kleine meid én naar meer actie! Ik vind dat La Maison Victor helemaal in dat rijtje past :)

  BeantwoordenVerwijderen
 129. Omdat ik na de geboorte van nummertje vier eindelijk weer wat me-time achter de naaimachine wil. En dringend wat moet doen aan die megastoffenstapel in de kast :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 130. Very cool! Have a wonderful thursday sweetie!

  If you want to follow each other, please follow me on GFC or Bloglovin and I'll do the same ;)


  I invite you to join my worldwide giveaways: Jexshop 10$ gift card & Polka dots dress

  BeantwoordenVerwijderen
 131. Ik zou graag winnen omdat ik net mijn derde miskraam op rij moet zien te verwerken... Het zou mijn moederdag een klein beetje opfleuren. Mama van 3 en 3 sterretjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 132. Ik doe graag mee om te voorkomen dat mijn lief en mijn dochter in hun bloot gat moeten lopen. Ze zijn namelijk beiden zot van zelfgemaakte kleren. Vooral die op basis van LMV patronen.

  BeantwoordenVerwijderen
 133. Om out of the (viva)box te denken en al die patroontjes om te toveren naar echte kledingstukken voor het kroost met een hoek af... (het kroost of de kleertjes, dat laat ik aan de verbeelding over ;-) )
  Een fijne moederdag!

  BeantwoordenVerwijderen
 134. Ik doe graag mee ... voor leuke dingen te maken zodat de voorraad stoffen daalt ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 135. Ik doe graag mee om niet meer steeds bij de zus te moeten aanbellen om haar LMV te mogen lenen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 136. Omdat ons mutti voor haar moederdag een kastje kreeg en dit de ideale kastvulling + cadeau-aanvulling zou zijn. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 137. Omdat ik, nu we in India gaan wonen, hoop me eindelijk te kunnen verdiepen in de geneugtes van het creatief bezig zijn ... geen beter manier om te starten lijkt me ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 138. Mijn Britse man gebruikt steeds hetzelfde excuus om moederdag te 'vergeten': vieren we dat niet op de Britse/Belgische Moederdag-dag? En nu ik eindelijk een leuke hobby gevonden heb, zou een cadeautje wel eens leuk zijn... ☺️

  BeantwoordenVerwijderen
 139. Omdat ik dringend een stapel naai-magazines op mijn salontafel moet kunnen showen. En als er bezoek komt, een bijpassend maaksel uit één van die magazins :-) !

  BeantwoordenVerwijderen
 140. Omdat ik met zo een patroon een prachtige outfit kan maken waarmee in ik no-time terug aan het daten kan. Een verse single.

  BeantwoordenVerwijderen
 141. Wat leuk dat jij aan alle mama's denkt! Dat is al super op zich. Ik heb voor mijn moedertjesdag een abonnement op LMV gekregen. Ik vind het zalig om in zo'n boekjes te bladeren. De leather sweater passeerde hier al vaak de revue in Blogland dus dit patroontje staat zeker op mijn verlanglijstje. Aangezien ik twee keer moeder ben, mag er nog een cadeautje bij, hé! Alvast zelf een leuke mamadag gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 142. Omdat ik als pas begonnen naaister nog een heleboel te leen heb, en maison victor heeft de prachtigste patronen om me daarbj te helpen

  BeantwoordenVerwijderen
 143. Ik waardeer het handwerk, mooie stoffen en ben gek op zelf achter de naaimachine zitten! En vooral omdat dit op Moederdag dit wel een heel mooi kado zou vinden!

  BeantwoordenVerwijderen
 144. Simpel. Ik ben dol op cadeautjes! En met zoveel inspiratie op naaigebied weet ik wel raad. Graag dus!

  BeantwoordenVerwijderen
 145. omdat mijn vrouw dol is op kleding maken en samen met haar naaikluppie altijd inspiratie kan gebruiken

  BeantwoordenVerwijderen
 146. Omdat het zoveel leuker is LMV te doorbladeren thuis, tussen de rommel en de zeurende kindjes, dan in de winkel, tussen de rommel en de zeurende kindjes ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 147. Omdat ik aan de overkant van de oceaan woon en de boekjes dan gewoon zou kunnen laten opsturen naar familie :)

  BeantwoordenVerwijderen
 148. Omdat ik pas na een burn-out aan een eigen hobby ben begonnen : stikken met een naaimachien :-) Hoe uit iets negatiefs toch iets positiefs is gekomen! Intussen al één en ander gemaakt voor onze twee dochters, voor in huis, .... Misschien moet ik het er nu maar eens op wagen iets voor mezelf (Moederdag!) te maken. Dan liefst met LMV want fashion mag het zijn. Met een steekje af weliswaar :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 149. Waarom? Omdat men in België veel mooiere patroonbladen hebben dan wij in Nederland, en omdat ik nog nooit wat voor moederdag gekregen heb van mijn kinderen/man. En omdat ik bijna jarig ben, dus een extra reden voor een cadeautje :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 150. Waarom? Omdat men in België veel mooiere patroonbladen hebben dan wij in Nederland, en omdat ik nog nooit wat voor moederdag gekregen heb van mijn kinderen/man. En omdat ik bijna jarig ben, dus een extra reden voor een cadeautje :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 151. Mijn man koestert nog altijd de gedachte met een creatieve vrouw getrouwd te zijn, ook al blijf ik variëren (qua stofje,...) op één en hetzelfde model: lange-broek-met-elastiek-in-de-taille. Ondertussen zijn we 23 jaar samen... Tijd voor een jurkje!!

  (ik schreef deze reactie via dit account, omdat mijn mama zelf geen bloggeraccount heeft. Ze schreef het tekstje wel zelf ;) )

  BeantwoordenVerwijderen
 152. omdat ik zelf een mama van zes ben (die graag naait)
  omdat ik grote fan ben van LMV
  omdat ik grote fan ben van je blog (we gingen onlangs met de kinderen naar Parijs dankzij jou toffe logeeradresje, echt super!)

  BeantwoordenVerwijderen
 153. ik wil deze wel winnen om mooie dingen te maken voor mezelf en voor mijn meisjes zodat we nog mooier door het leven kunnen gaan :-)
  zus 3

  BeantwoordenVerwijderen
 154. Omdat ik mama van 3 zonen ben die graag achter haar naaimachine zit. LMV is een super leuk naaiblad om eens iets voor mezelf te maken. Voorlopig is het enkel voor mijn zonen die dat natuurlijk ook verdienen!

  BeantwoordenVerwijderen
 155. Gewoon omdat ik het wil en het nooit kan verwachten als cadeau van man en/of zonen, winnen is de enige optie ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 156. Dit zou een geweldig cadeau zijn voor mijn allereerste moederdag!

  BeantwoordenVerwijderen
 157. Omdat mijn vrouw, tot mijn grote vreugde, beslist heeft om mama van 4 te proberen worden ipv mama van drie. Ze moet onmiddellijk stoppen met werken en heeft dus wel wat vrije tijd waarin deze boekjes zeer leuk zouden zijn. Tevens zou ze mij een superman vinden met dit originele moederdaggeschenk en maak je zo toch ook een papa dolgelukkig op moederdag :)

  BeantwoordenVerwijderen
 158. Ideale excuus om stofjes te kopen...

  BeantwoordenVerwijderen
 159. Ik zou graag meedoen om de box aan mijn mama te kunnen schenken. Die mama neemt nu haar 3 kinderen volwassen zijn eindelijk af en toe een beetje tijd voor zichzelf door bijvoorbeeld te leren naaien. Daarom zou 't heel fijn zijn haar te kunnen verrassen met de viva box!

  BeantwoordenVerwijderen
 160. Ik zou graag winnen omdat ik dit jaar voor mijn eigen cadeautje moet zorgen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 161. Omdat de bibliotheek te weinig exemplaren heeft en ik dan zelf bibliotheek kan spelen voor mezelf,mijn zusjes en.mama:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 162. Heeft u een lening moeten we geven lening tegen lage rente van 2% We geven lening aan elke waren in het woord Indien u interesse hebt, neem dan contact met ons op via e-mail: partrickdevlin21@gmail.com voor meer informatie

  BeantwoordenVerwijderen
 163. Hallo,

  Heeft u een lening tegen een lage rente nodig? Heeft u slecht of geen krediet? Heeft u geld nodig voor het opstarten van een bedrijf? Heeft u een auto lening nodig? U wilt opnieuw hypotheek uw huis? Bent u in de behoefte van een groot kapitaal voor het opstarten van een Large Scale Company? Je hebt een juiste oplossing voor al deze! Voor meer informatie over Lening en Lening voorwaarden, stuur dan een e-mail. Alle vragen moeten worden gericht in de vorm van een formele e-mail met de contactgegevens hieronder vinden: E-mail via: carlosinvestment@hotmail.com
  LENING AANVRAAG NODIG.

  Dus, vul hieronder de lening aanvraagformulier.
  LENING AANVRAAG NODIG.

  1). Volledige Namen:
  2). land:
  3). Staat:
  4). Stad:
  5). Adres van de aanvrager:
  6). Telefoon:
  7). Geslacht:
  8). Huwelijkse staat:
  9). Bezetting:
  10). Maandelijks inkomen:
  11). Leenbedrag:
  12). Lening Duur:
  13). Doel van de lening:

  E-mail via: carlosinvestment@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 164. Hallo, Bent u in financiële problemen? Lening af te betalen rekeningen en schulden? Wil een nieuw bedrijf te starten of verbeteren van uw bedrijf? Contacteer ons vandaag voor financiële oplossingen e-mail: mikepetter11@outlook.com kwalificatie: 1) De lener moet ten minste 18 jaar oud 2) Zelfs met slecht krediet, het krijgen van een lening kredietnemer garantie 3) financiering kan worden verstrekt tegen een lage credit zijn.

  Aanvraag voor een lening

  Naam:
  land:
  Adres:
  Telefoon:
  Leeftijd:
  Status:
  Bezetting:
  Maandelijks inkomen:
  Bedrag van de lening:
  Duur:
  Doel van de fondsen:

  Dank aan de heer Mike Petter

  BeantwoordenVerwijderen
 165. Hallo, Bent u in financiële problemen? Lening moeten rekeningen en schulden af te lossen? Wil je een nieuw bedrijf te starten of verbeteren van uw bedrijf? Contacteer ons vandaag nog voor financiële oplossingen e-mail: mikepetter11@outlook.com kwalificatie: 1) De lener moet ten minste 18 jaar oud 2) Zelfs met slecht krediet, het krijgen van een lening kredietnemer garantie 3) financiering kan worden verstrekt tegen een lage credit zijn.

  Aanvraag voor een lening

  Naam:
  land:
  Adres:
  Telefoon:
  Leeftijd:
  Status:
  Bezetting:
  Maandinkomen:
  Bedrag van de lening:
  Duur:
  Doel van de fondsen:

  Met dank aan de heer Mike Petter

  BeantwoordenVerwijderen
 166. Goede dag,

  Wij zijn een legitiem, gerenommeerde overheid geregistreerde geldschieter. Wij zijn een bedrijf dat financiële hulp te bieden. We lenen geld uit aan particulieren die behoefte hebben aan financiële steun, die een slechte krediet opnemen of behoefte aan geld om rekeningen te betalen, te investeren voor het bedrijfsleven. Ik wil dit medium gebruiken om u te informeren dat we maken betrouwbare begunstigde bijstand als ik blij zal zijn om u een lening aanbieden tegen 2%, dus aarzel niet om een ​​aanvraag voor een lening, want wij zullen u voorzien van de beste van onze service.

  Verleende diensten omvatten *
  herfinancieren *
  Verbouwing *
  Investering Lening *
  Auto Leningen *
  Consolidatie van de schuld *
  Kredietlijn *
  Tweede Mortgage *
  Business Leningen *
  Persoonlijke Leningen *
  International Loans.

  Leners INFORMATIE:

  Voor-en achternaam:
  Geslacht:
  Burgerlijke staat:
  Adres:
  Postcode / Plaats:
  land:
  Geboortedatum :
  financiering:
  Benodigde hoeveelheid:
  Lening Lengte:
  Salaris / jaarlijks inkomen:
  Bezetting :
  Het doel van de lening:
  Telefoon:
  Fax:


  Motto: Wij bieden onze klanten een veilige credit en Garantiefonds voor de programma zal ontvangen.

  Beste wensen.

  De heer Daniel

  Contact E-mail: danielwallsloancompany@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 167. Bent u behoefte aan een lening? Wilt u het opzetten van een bedrijf? Jij hebt nodigeen lening uw facturen af te betalen? Dan is de beste keuze. Is om ons te contacteren via deze e-mail:financialservicess@hotmail.com. Contacteer ons vandaag nog en je zal blij zijn dat je deed. Bedankt.

  BeantwoordenVerwijderen
 168. Bent u behoefte aan een lening? Wilt u het opzetten van een bedrijf? Jij hebt nodigeen lening uw facturen af te betalen? Dan is de beste keuze. Is om ons te contacteren via deze e-mail:financialservicess@hotmail.com. Contacteer ons vandaag nog en je zal blij zijn dat je deed. Bedankt.

  BeantwoordenVerwijderen
 169. Heeft u een lening nodig Ik bied bedrijf lening, persoonlijke lening, en het bedrijf Loan i geven lening zo laag op 2% rente voor meer informatie e-mail: arnoidweman@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 170. Heb je geprobeerd om leningen te krijgen van banken zonder succes? Dringend geld nodig om uit de schulden te komen? Geld nodig voor uitbreiding of de oprichting van een eigen bedrijf? Hier krijg je een lening van een van de grootste lening van de Britse bedrijven. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via email: larryfox2016@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 171. Ik kreeg mijn consolidatie lening van $ 200.000 van BROOKS JAMES LENING INVESTMENT COMPANY

  Ik ben Angela Mordy uit de VS een alleenstaande ouder, voor mijn man stierf hij liet ons met zoveel schulden dat we niet konden gaan met het leven, ik was helemaal in de war over wat te doen. Toen ik was van plan via het internet kwam ik een bericht door een man genaamd Marcus over hoe Brooks James Loan investering hem helpen om een lening, zodat heb ik gesolliciteerd voor de lening van Brooks James lening beleggingsmaatschappij door middel van hun e-mail te krijgen:(brooksjamesloaninvestment@yahoo.com) van $ 200.000 met een looptijd van 10 years.When ik was de aanvraag van de lening ik maakte een gelofte om GOD dat als ik de lening te krijgen zal ik de wereld laten weten wat hij voor mij gedaan heeft, tot mijn grootste verbazing mijn lening is verstrekt met een belang van 2%. Ik was in staat om mijn schuld te vereffenen en het opstarten van een nieuw leven en het bedrijfsleven met een geregeld familie. Dus als je het even welk type van de lening in een deel van de wereld voor zo laag als 2% contact hem met het bovenstaande e-mail wilt

  BeantwoordenVerwijderen

 172. Hoe ik heb mijn gewenste Leningen van een betrouwbare en Trust Loan Company (Adrianfinancefirm@yahoo.com)

  Hallo allemaal, Mijn naam is Ryan Fletcher, ik woon in Texas, Verenigde State, ben hier om te getuigen van de goedheid van de Heer, hoe hij maakt me heb mijn lening van Adrian Finance Firm {(Adrianfinancefirm@yahoo.com)} na geweest opgelicht Twee keer uit verschillende internationale lening kredietverstrekkers die beweerde dat kredietverstrekkers zijn hier in dit forum, ik dacht dat hun kredietverlening echt was en ik toegepast, maar ze nooit gaf me lening tot een vriend van mij me even aan de heer Alexander Adrian directeur van Adrian Finance Firm, die beloofde om mij te helpen met een lening van mijn verlangen en hij echt deed wat hij heeft beloofd, zonder enige vorm van vertraging, had ik twijfels, maar ik grijp nooit geloven. Ik had nooit gedacht dat er nog steeds betrouwbaar en echte lening kredietverstrekkers totdat ik ontmoette de heer Alexander Adrian, die me echt geholpen met een lening van $ 349,000.00 en veranderde mijn leven voor het beter. Ik weet dat er nog veel lening zoekers die er zijn, zoekt niet meer en contact opnemen met de godvrezende man voor een lening vandaag. De heer Alexander Adrian, zijn zorgzaam en begrip. als u behoefte heeft aan een dringende lening of wilt u financiering voor uw projecten snel en snel, dus voel je vrij om contact op te nemen de heer Alexander Adrian op zijn e-mailadres (Adrianfinancefirm@yahoo.com) of Tekst: +1 205-291-2541. Dit is het einde om uw financiële crises, Bedankt.

  BeantwoordenVerwijderen
 173. Welkom bij Harry Smith Loan Company, we geven leningen aan particulieren en het bedrijfsleven op dit moment; s rond de wereld met een zeer lage rente van 3%. Heeft u een educatieve lening, zakelijke lening, woningkrediet, agrarische lening, persoonlijke lening,,,,,, onze leningen varieert van $ 2,000.00 tot $ 50.000.000,00 nodig hebben, lenen we in euro's, ponden en andere valuta's, met een maximale looptijd van de lening 10 jaar, afhankelijk van de behoefte van het bedrag dat u nodig hebt als lening. Voor meer informatie neem contact met ons op via bedrijf e-mail: harrysmith00003@gmail.com
  Vriendelijke groeten
  Harry Smith
  DIRECTEUR

  BeantwoordenVerwijderen
 174. Hoe Mijn leven was Transform van gras naar Grace (Lexieloancompany@yahoo.com) !!!

  My Name is Nicole Marie, ik woon in de VS en het leven de moeite waard is comfortabel wonen voor mij en mijn familie nu en ik heb echt nog nooit goedheid getoond me dit veel gezien in mijn leven, want ik ben een worstelende moeder met twee kinderen en ik heb al gaan door een ernstig probleem als mijn man geconfronteerd met een vreselijk ongeluk afgelopen twee weken, en de artsen zegt dat hij nodig heeft om een ​​delicate operatie ondergaan voor hem om te kunnen weer lopen en ik kon niet veroorloven de rekening voor zijn operatie toen ik ging naar de bank voor een lening en ze zet me neer waarin staat dat ik heb geen credit card, van daar liep ik naar mijn vader en hij was niet in staat om me te helpen, dan toen ik was aan het surfen yahoo Answers en ik kwam in een God vrezende man (de heer Martinez Lexie), die voorziet in leningen tegen een betaalbare rente en ik heb gehoord over zo veel oplichting op het internet vooral Afrika, maar op dit mijn wanhopige situatie, ik had geen andere keus dan om het een poging te wijten aan het feit dat het bedrijf uit de Verenigde State van Amerika, en verrassend het was allemaal als een droom, kreeg ik een lening van $ 82,000.00 USD en ik betaalde voor mijn man operatie en ik dank God dat vandaag is hij in orde is en kan lopen, mijn familie is blij en ik zei tegen mezelf dat ik zal schreeuwen om de wereld de wonderen deze grote en God vrezende Man heer Martinez Lexie deed voor mij en mijn familie; dus als iemand is in echte en ernstige nood aan een lening dan contact met deze God vrezend man via e-mail: (Lexieloancompany@yahoo.com) of tekst: 18168926958 of via het bedrijf Website: http://lexieloans.bravesites.com thanks

  BeantwoordenVerwijderen
 175. Bent u een investeerder op zoek naar financiering of op zoek naar een

  legitieme lening? Moe van die leningen en hypotheken? Hebben

  je al afgewezen door de banken? ben je moe van

  het voldoen aan de verkeerde mensen,

  betalen upfront vergoedingen met geen beloning? Heeft u een lening nodig hebben

  duidelijk uw schulden / facturen en start-up bedrijf? dan is uw

  financiële trauma is voorbij. Wij bieden leningen in verschillende

  valuta's

  met een zeer lage rente op 2% per jaar. We zijn

  gecertificeerd en vertrouwen

  waardig. kunnen wij u helpen met financiële bijstand. Als

  interesse hebben weer terug naar ons
  chosengenerationloans@fastservice.com
  http://chosengerationloans.webs.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 176. Som pani ROSEMARY MARIA kvality úverového SERVICE, je generálnym úveru poskytnutého spoločnosťou poskytujúcou úver, ale rozdávať úverov individuálnym, bez ohľadu na svoje náboženské veria. Naším cieľom je Cub chudoby preč od planéty Zem.

  Ste v núdzi úveru splácať svoj dlh, začať podnikať, alebo budete potrebovať pôžičku platiť účty, hľadať nič viac, ako sme rozdávať úver vo výške 1% na prvých 100 osôb, ktoré sa dostanú pôžičku od nás, aj keď nie je naším zákazníkom ako slávime 100. ročník v tom, že úver spoločnosti poskytujúcej úver. K nám prostredníctvom e-mailu spoločnosti: rosemarymariaqualityloanservice@yahoo.com alebo
  rosemarymariaqualityloanservic@gmail.com,


  Boh ti žehnaj.

  BeantwoordenVerwijderen
 177. Hoe ik heb mijn gewenste Leningen van een betrouwbare en Trust Loan Company (adrianfinancefirm@yahoo.com)

  Hallo allemaal, Mijn naam is Ryan Fletcher, ik woon in Nederland, ben hier om de goedheid van God getuigen op mijn leven, hoe hij maakt me heb mijn lening van Adrian Finance Firm {(adrianfinancefirm@yahoo.com)} na opgelicht Two tijden van verschillende internationale lening kredietverstrekkers die beweerde dat kredietverstrekkers zijn hier in dit forum, ik dacht dat hun kredietverlening echt was en ik toegepast, maar ze nooit gaf me lening. Ik verloor de hoop op lening kredietverstrekkers op internet en was in de war en gefrustreerd, totdat een vriend van mij te introduceren me aan de heer Alexander Adrian directeur van Adrian Finance Firm, die beloofde om mij te helpen met een lening van mijn verlangen en hij echt deed wat hem beloofde zonder enige vorm van vertraging, al had ik twijfels, maar wilde alleen maar om het eens te proberen en tot mijn grootste verbazing de lening was transfer naar mijn bankrekening. Ik had nooit gedacht dat er nog steeds betrouwbaar en echte lening kredietverstrekkers totdat ik ontmoette de heer Alexander Adrian, die me echt geholpen met een lening van $ 190,000.00usd en veranderde mijn leven voor het beter. Ik weet dat er nog veel lening zoekers die er zijn, zoekt niet meer en contact opnemen met de godvrezende man voor een lening vandaag. De heer Alexander Adrian, zijn zorgzaam en begrip. als u behoefte heeft aan een dringende lening of wilt u financiering voor uw projecten snel en snel, dus neem dan gerust contact Adrian Finance Firm via e-mailadres (adrianfinancefirm@yahoo.com), websites: {www.adrianfinancefirm.bravesites.com} of tekst: +1 205-291-2541. Ik denk dat ze zal je helpen, omdat ze een heleboel mensen over de hele wereld hebben geholpen, bedankt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wie ich mein Wunschdarlehensbetrag von einem zuverlässigen und Vertrauen Loan Company (adrianfinancefirm@yahoo.com

   Hallo an alle, mein Name ist Julia Lukas, ich lebe in Sachsen, Deutschland. Hier bin die Güte Gottes auf mein Leben zu bezeugen, wie er mich von Adrian Finance Firma bekam mein Darlehen zu machen {(adrianfinancefirm@yahoo.com)} bin eine Witwe mit zwei Kindern, das Leben war für mich die Hölle, weil es kein Geld zu kümmern sich um mich und meine Kinder nach dem Tod meines Mannes. Ich entschied mich für ein Darlehen zu suchen, so dass ich ein Geschäft starten können, aber leider war ich zwei Mal von verschiedenen internationalen Kreditgeber betrogen worden, die behaupteten, die Kreditgeber direkt in diesem Forum hier zu sein, dachte ich, ihre Kreditvergabe war real und ich angewendet, aber sie nie gab mir Kredit. Ich verlor die Hoffnung auf Darlehen Kreditgeber im Internet und war verwirrt und frustriert, bis ein Freund von mir vorstellen, mich zu Herrn Alexander Adrian der Geschäftsführer Adrian Finance Firma, die mich mit einem Darlehen von meinem Wunsch helfen versprochen, und er tat es wirklich, als er ohne jegliche Verzögerung versprochen, obwohl ich Zweifel hatte, aber wollte es nur einen Versuch zu geben und zu meiner größten Überraschung der Darlehen war Übertragung auf mein Bankkonto. Ich hätte nie gedacht, es gibt immer noch zuverlässig und echte Darlehen Kreditgeber, bis ich Herrn Alexander Adrian traf, der mir wirklich geholfen, mit einem Darlehen in Höhe von $ 190,000.00usd und änderte mein Leben zum Besseren. Ich weiß, dass es noch viele Darlehen-Sucher sind da draußen, suchen nicht mehr und kontaktieren Sie den gottesfürchtige Mann für ein Darlehen heute. Herr Alexander Adrian, seine Fürsorge und Verständnis. wenn Sie in der Notwendigkeit einer dringenden Darlehen oder die Finanzierung wollen für Ihre Projekte schnell und schnell, so fühlen sich frei Adrian Finance Firma per E-Mail-Adresse zu kontaktieren: {adrianfinancefirm@yahoo.com} durch Unternehmens-Websites: http: //www.adrianfinancefirm. bravesites.com/. Ich glaube, er wird Ihnen helfen, weil er eine Menge Leute auf der ganzen Welt, dank geholfen hat.

   Verwijderen
 178. Goede dag,

    Wij zijn een legitiem, gerenommeerde overheid geregistreerde geldschieter. Wij zijn een bedrijf dat financiële hulp te bieden. We lenen geld uit aan particulieren die behoefte hebben aan financiële steun, die een slechte krediet opnemen of behoefte aan geld om rekeningen te betalen, te investeren voor het bedrijfsleven. Ik wil dit medium gebruiken om u te informeren dat we maken betrouwbare begunstigde bijstand als ik blij zal zijn om u een lening aanbieden tegen 2%, dus aarzel niet om een ​​aanvraag voor een lening, want wij zullen u voorzien van de beste van onze service.

  Verleende diensten omvatten *
  herfinancieren *
  Verbouwing*
  Investering Lening *
  Auto Leningen *
  Consolidatie van de schuld *
  Kredietlijn *
  Tweede Mortgage *
  Business Leningen *
  Persoonlijke leningen *
  International Loans.
   
  Leners INFORMATIE:
   
  Voor-en achternaam:
  Geslacht:
  Burgerlijke staat:
  Adres:
  Postcode / Plaats:
  land:
  Geboortedatum :
  financiering:
  Benodigde hoeveelheid:
  Lening Lengte:
  Salaris / jaarlijks inkomen:
  Bezetting :
  Het doel van de lening:
  Telefoon:
  Fax:
   

  Motto: Wij bieden onze klanten een veilige credit en Garantiefonds voor de programma zal ontvangen.

  Beste wensen.

  De heer Daniel / MD /

  Contact e-mail: Danielwallsloancompany@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 179. Bent u op zoek naar een zeer echte lening? Tegen een betaalbare rente? Verwerkt binnen 2-5 werkdagen. Ben je al afgewezen constant door uw banken en andere financiële instellingen? Hier is een legit aanbod, omdat de kwestie van het krediet en de veiligheid is iets dat klanten zich steeds meer zorgen over, Proficiat aan u, De rentevoet voor ons aanbod is 3% als belanghebbende bij het verkrijgen van financiële bijstand, contact met ons vandaag op: seankentco-operative@hotmail.com.

  Aanvrager Persoonlijke gegevens.

  Uw naam:
  Bedrag Nodig:
  Jouw land:
  Lening Duur:
  Jouw adres:
  Telefoonnummer:
  Maandinkomen:
  Seks:
  Uw faxnummer:
  Je leeftijd:

  Contactpersoon: Sean Kent.
  Tel: +14404904414
  E-mail: seankentco-operative@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 180. Voor de gewenste QUICK betaalbare lening, EMAIL dawsonlewisloancompany@yahoo.com

  Hallo, ik ben Sandra Alice woont momenteel in New Jersey, USA. Ik ben een weduwe op dit moment met twee kinderen en ik zat vast in een financiële situatie in juni 2015 en ik nodig had om te herfinancieren en te betalen mijn rekeningen. Ik probeerde op zoek naar leningen van verschillende lening bedrijven zowel particuliere als zakelijke, maar nooit met succes, en de meeste banken daalden mijn krediet. Maar zoals God zou hebben, werd ik voorgesteld aan een man van God een onderhandse lening geldschieter die gaf me een lening van $ 105,000USD en vandaag ben eigenaar van een bedrijf en mijn kinderen doen het goed op het moment, als je moet contact opnemen met een bedrijf met verwijzing naar het beveiligen van een lening zonder onderpand, geen credit check, geen co ondertekenaar met slechts 2% rente en betere terugbetaling plannen en planning, kunt u contact opnemen met dhr Calvin Scott. Hij weet niet dat dit nu doe, maar ik ben zo blij en ik besloot om mensen te laten meer over hem te leren kennen en ook wil ik God om hem te zegenen more.You kan contact met hem via zijn e-mail: (dawsonlewisloancompany@yahoo.com) Or TEL: +14105016847

  BeantwoordenVerwijderen
 181. Hallo meneer / mevrouw

  Ik ben Phil Howardson en ik ben een lening geldschieter die geven leningen tegen een lage rente van 3%, i geven levensduur leningen, zakelijke lening, persoonlijke lening, schuld consolidatie lening, lening bedrijf en ga zo maar door.

  Met ingang van ons nu en krijg je de lening, omdat onze diensten zijn de beste.

  Tot slot, ik wil dat je weet dat we niet scam aanvragers, want we zijn erg legit in deze business en ik beloof ook mijn beloftes met betrekking tot de lening overdracht te houden. Neem contact met ons op via het e-mail philloanfirm2@yahoo.com

  Ik wacht op uw applicatie

  Phil Howardson

  BeantwoordenVerwijderen
 182. Hallo, Wij zijn een christelijke organisatie opgericht om mensen die hulp nodig hebben, zoals financiële help.So helpen als je gaat door middel van financiële problemen, of om het even welke financiële puinhoop en fondsen nodig heeft om uw eigen bedrijf te starten, of je moet een lening aan zijn schuld te vereffenen of betalen van je rekeningen tong een mooi bedrijf, of dat u vinden het moeilijk om kapitaal lening te krijgen van lokale banken, neem dan contact met ons op via e-mail: pmlh927@gmail.com Bijbel zegt: '"Lukas 11:10 Iedereen die vraagt: ontvangt, wie zoekt vindt,., en iedereen die klopt, zal de deur worden geopend ", dus laat deze kans niet aan je voorbij gaan, omdat Jezus dezelfde is, gisteren, vandaag en voor eeuwig hen more.Please is voor ernstige minded en God vrezen mensen . Uw naam: Leningen Lening Duur: Geldig Cell Telefoonnummer: Dank u voor uw begrip in aanraking dan verwacht: pmlh927@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 183. We willen lening uit te geven aan wie dat ooit heeft behoefte aan een lening tegen lage rente van 2%, we geven lening uit het minimum van 5.000,00 euro aan de maximum € 500.000.000, Indien u interesse hebt, contact met ons op via e-mail: arnoidweman@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 184. Let op !!! lening Aanbieding

  ik ben de heer Rashide Abdulahi een onderhandse lening geldschieter. We krijgen alle soorten van de lening, geven we leningen tegen een lage rente van 3% en goede arbeidsomstandigheden, als u een lening nodig heeft voor zaken of om uw rekeningen te betalen dan wordt u geadviseerd om contact met ons op, want wij maken de kwaliteit diensten die u tevreden zal maken. e-mail: Rashideabdulahiloanfirmhelp@hotmail.com

  LENING diensten zijn:
  ================================
  * Commerciële leningen.
  *Persoonlijke leningen.
  * Business Leningen.
  * Investeringen Leningen.
  * Ontwikkeling leningen.
  * Acquisitie Leningen.
  * Bouw leningen.
  * Business Leningen En nog veel meer:

  we maken alle soorten van de lening in goede dienstverlening, neem dan contact met ons op via e-mail: Rashideabdulahiloanfirmhelp@hotmail.com
  Bedankt
  De heer Rashide

  BeantwoordenVerwijderen

 185. Wie ich mein Wunschdarlehensbetrag von einem zuverlässigen und Vertrauen Loan Company (adrianfinancefirm@yahoo.com

  Hallo an alle, mein Name ist Julia Lukas, ich lebe in Sachsen, Deutschland. Hier bin die Güte Gottes auf mein Leben zu bezeugen, wie er mich von Adrian Finance Firma bekam mein Darlehen zu machen {(adrianfinancefirm@yahoo.com)} bin eine Witwe mit zwei Kindern, das Leben war für mich die Hölle, weil es kein Geld zu kümmern sich um mich und meine Kinder nach dem Tod meines Mannes. Ich entschied mich für ein Darlehen zu suchen, so dass ich ein Geschäft starten können, aber leider war ich zwei Mal von verschiedenen internationalen Kreditgeber betrogen worden, die behaupteten, die Kreditgeber direkt in diesem Forum hier zu sein, dachte ich, ihre Kreditvergabe war real und ich angewendet, aber sie nie gab mir Kredit. Ich verlor die Hoffnung auf Darlehen Kreditgeber im Internet und war verwirrt und frustriert, bis ein Freund von mir vorstellen, mich zu Herrn Alexander Adrian der Geschäftsführer Adrian Finance Firma, die mich mit einem Darlehen von meinem Wunsch helfen versprochen, und er tat es wirklich, als er ohne jegliche Verzögerung versprochen, obwohl ich Zweifel hatte, aber wollte es nur einen Versuch zu geben und zu meiner größten Überraschung der Darlehen war Übertragung auf mein Bankkonto. Ich hätte nie gedacht, es gibt immer noch zuverlässig und echte Darlehen Kreditgeber, bis ich Herrn Alexander Adrian traf, der mir wirklich geholfen, mit einem Darlehen in Höhe von $ 190,000.00usd und änderte mein Leben zum Besseren. Ich weiß, dass es noch viele Darlehen-Sucher sind da draußen, suchen nicht mehr und kontaktieren Sie den gottesfürchtige Mann für ein Darlehen heute. Herr Alexander Adrian, seine Fürsorge und Verständnis. wenn Sie in der Notwendigkeit einer dringenden Darlehen oder die Finanzierung wollen für Ihre Projekte schnell und schnell, so fühlen sich frei Adrian Finance Firma per E-Mail-Adresse zu kontaktieren: {adrianfinancefirm@yahoo.com} durch Unternehmens-Websites: http: //www.adrianfinancefirm. bravesites.com/. Ich glaube, er wird Ihnen helfen, weil er eine Menge Leute auf der ganzen Welt, dank geholfen hat.

  BeantwoordenVerwijderen
 186. Mijn naam is mevrouw Patricia Kingsman zijn we een nieuwe legit lening kredietverstrekkers van 2016 en we willen op elk orgaan dat de financiële hulp die we bieden met ingang van euro 500.000,00 euro 5,000.000.00 en vooral die moeten helpen, zodat als je hulp nodig hebt ons vriendelijk een email te sturen on: patriciakingsman.loans2016@gmail.com zodat uw lening transactie kan plaatsvinden nu zult u met uw lening in de komende 24 uur is het een snelle overdracht en is veilig zonder enige vertraging. Dus e-mail patriciakingsman.loans2016@gmail.com als belanghebbende.

  E-mail: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 187. Hallo aan allen!
  Ik ben Marilena SPADA commercieel directeur van een bedrijf (CRF) krediet - besparingen - financiering zodat ik wil zetten u parfum desgewenst bij toeval een om krediet te krijgen voor de impasse veroorzaakt door de banken, door de afwijzing van uw records toe te passen voor de fondsen. U wilt een om krediet te krijgen voor de uitvoering van uw projecten, uw activiteiten; Bouw van uw huizen; Huur een huis of appartement; Aankoop huis Etc. Credit - besparingen - financiering heeft een aanzienlijk kapitaal dat van 5000 euro, 10.000 euro tot 9,500,000 euro aan allen die in financiële nood of individuen die willen hebben van een lening in de korte tijd kan verlenen. Als de rente is tussen 2 tot 4% afhankelijk van het gewenste bedrag.
  Voor meer informatie neem contact met ons op:
  marilena.spada01@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 188. Hallo aan allen!
  Ik ben Marilena SPADA commercieel directeur van een bedrijf (kbF) krediet - besparingen - financiering zodat ik wil zetten u parfum desgewenst bij toeval een om krediet te krijgen voor de impasse veroorzaakt door de banken, door de afwijzing van uw records toe te passen voor de fondsen. U wilt een om krediet te krijgen voor de uitvoering van uw projecten, uw activiteiten; Bouw van uw huizen; Huur een huis of appartement; Aankoop huis Etc. Credit - besparingen - financiering heeft een aanzienlijk kapitaal dat van 5000 euro, 10.000 euro tot 9,500,000 euro aan allen die in financiële nood of individuen die willen hebben van een lening in de korte tijd kan verlenen. Als de rente is tussen 2 tot 4% afhankelijk van het gewenste bedrag.
  Voor meer informatie neem contact met ons op:
  marilena.spada01@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 189. Get a Loan Today At 3% Interest Rate, contact us at:davidloans760@gmail.com

  Welcome to DAVID JAMES Loan Company, This is a legit loan Company, formed to help individuals who are in need of financial crises and help them achieve their goals in life.

  Available Loans we offer are,

  1. Personal Loans (Secure and Unsecured)
  2. Business Loans (Secure and Unsecured)
  3. Combination Loan
  4. Consolidation Loan And Many More:

  Interested clients should please send request to our email for application form and terms. Try and see for your self, our wonderful services that does not exceed Working days for loan processing and just only (1)hour 35 minutes of loan Transfer.

  EMAIL---[ davidloans760@gmail.com ]

  Warm Regard

  BeantwoordenVerwijderen
 190. Heb je een lening nodig? Ben je op zoek naar waar je een lening te krijgen? Heeft u geprobeerd om elke vorm van lening te krijgen? dan gelden nu bij? (carlosellisonfinance@outlook.com) als u wilt een betaalbare lening te krijgen. Lening wordt hier aangeboden tegen een zeer lage rente van 2%. Neem contact met ons op als je geïnteresseerd bent.

  BeantwoordenVerwijderen
 191. We zijn Private International Money Lenders. Wij bieden lening tegen een zeer laag tarief van 2%. als belanghebbende Kindly contact met ons op via e-mail: eleazardiaz536@gmail.com voor meer informatie.
  Met vriendelijke groet, de heer Eleazar

  BeantwoordenVerwijderen
 192. Bij UwDomein zijn we trots op het aanbieden van snel je krediet. Nadat uw lening is goedgekeurd het geld zal rechtstreeks worden gestort op uw bankrekening! In de meeste gevallen de kredietverstrekkers in ons netwerk moet u een baan hebben, beschikken over een bankrekening, zijn een Amerikaanse burger of inwoner minstens 18 jaar oud zijn, en verdienen een bepaalde hoeveelheid geld elke maand. Onze kredietverstrekkers begrijpen dat iedereen maakt fouten en ontmoetingen moeilijke tijden - u zal worden goedgekeurd voor een payday lening, zelfs als u slecht krediet of een verleden faillissement hebben. dringend nu contact met ons op: (targo_bank@yahoo.com en targo1bank@gmail.com)\r\n

  BeantwoordenVerwijderen