vrijdag 26 juni 2015

Beelden van een groot gezinJuni, je was weer een gezellige maand met een kapotte afwasmachine en vele afwasbeurten die verdeeld moesten worden, vaderkesdag vol leuke knutsels, toetsenweken en veel oudercontacten, een weekendje naar de zee, Fee die plots kon fietsen (zeer handig), intrafamiliale kleurwedstrijden, het uitproberen van nieuwe adresjes en nieuwe gerechten (ook al zijn mijn kinderen daar niet altijd even happy mee :-)) en heel veel nieuwe plannen.
Benieuwd naar de maand Juli!

12 opmerkingen:

 1. Die foto met de fietsjes is echt koddig. En die gezichtjes bij het eten spreken boekdelen, haha ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. haha, zalig herkenbaar: hier "maar" 3 koters, maar ook eentje van 7 die opeens uit het niets keigoed kon fietsen na jaren weigeren om zelfs maar te proberen + dezelfde soort gezichten bij mijn kook-experimenten :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind de foto van het volle voorraadrek met het vele fruit ernaast heel bijzonder :-). Heerlijk vind ik dat zelf.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die lange gezichten! Zo grappig :-) (An)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Toen ik mijn rekening bij de Bioplanet kreeg vandaag, moest ik eens aan u denken... Ik moet nog maar inkopen doen voor 2 volwassenen en 1 kind en spendeer al fortuinen in die winkel ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik blijf dat zo tof vinden die foto's van jullie gezin!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Staat jouw voorraad altijd zo ordelijk???? Indrukwekkend moet ik zeggen, lukt mij NOOIT....en hier lopen er 'maar' 3 rond :-).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Voorraad was net aangevuld daarmee dat het er nog goed voorkwam :-)

   Verwijderen
 8. Je doet het er gezellig uitzien, zo'n groot gezin :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ziet er super tof uit!! Mijn dochter heeft hetzelfde gele kleedje met bloemen en goud accentje van Anne Kurris! Mooi hé :) groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik word altijd instant vrolijk van je foto's. Zalige kids heb je!

  BeantwoordenVerwijderen