zondag 30 augustus 2015

Beelden van een groot gezin

Met voor deze maand: beelden van een groot gezin op vakantie :-)
Want je wil niet weten hoe vaak ik de vraag krijg: Lukt dat dan nog om met 5 kinderen op reis te gaan? En om één of andere reden lukt het ons blijkbaar wel om met 5 kinderen de metro te nemen, met 5 kids op restaurant te gaan, met 5 kids te shoppen, met 5 kids een koffie te gaan drinken, met 5 kids op de achterbank door Europa te cruisen, met 5 kids een stadswandeling te maken. Maar of het dan altijd loopt zoals je gepland hebt is een andere vraag...en dat je compromissen moet sluiten is een noodzakelijkheid...en dat je de helft van de tijd het gevoel hebt dat je ogen tekort komt is een zekerheid :-). Ook al was ik elke dag blij als ze alle vijf weer veilig in hun bed lagen te slapen toch was deze vakantie een ongelooflijke topvakantie. Weten dat je op die eigenste momenten aan het bouwen bent aan mooie jeugdherinneringen voor je kids kan mij zo intens gelukkig maken, hoe vermoeidend het soms ook allemaal is. En dat probeer ik mij goed voor ogen te houden als ik ze weer eens alle vijf achter het behang wil plakken en aan het dromen ben van een romantische citytrip met twee :-):-). A big family rocks!

22 opmerkingen:

 1. Je brengt het altijd zo leuk in beeld. Toffe rubriek!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik hou van jullie dagdagelijkse gezinsfoto's! En volgens mij ben jij een schat van een mama :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Is maar hoe je bekijkt inderdaad :) hier ook een zomer vol herinneringen achter de rug <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk verslagje weer. Mooie foto's ook!
  Dat van die jeugdherinneringen ga ik mezelf eens wat vaker toefluisteren. Bedankt daarvoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi! En voor die jeugdherinneringen doe ik het ook. Al vind ik het best vermoeiend, en we hebben 'maar' drie levenslustige jongetjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Geweldig! Vorige week zijn we voor de eerste keer echt eens weg geweest met heel het gezin, zijnde: ik & mijn lief, mijn kindjes en zijn kindjes. We waren dus met net één kindje minder dan jullie. Ik hield er net hetzelfde gevoel aan over. We hebben elke dag rond de 15 kilometer gewandeld, subtiel omgekocht met ijsjes en hen de musea laten kiezen. 't Was een ongelofelijke (maar te korte) trip. Volgens jaar gaan we ons wagen een roadtrip door Zweden & we zien het, mede door de positieve vakantie-ervaring, helemaal zitten. Dus ik geef toe: reizen met kinderen is een soms een stressy uitdaging, maar brengt zoveel meer genot met zich mee & 't zijn herinneringen voor het leven. 't Is dus echt wel aan te raden. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een heerlijke foto's weer!
  En goed gezegd over het maken van vakantie herinneringen

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vraag me wel af op welke leeftijd uw kinderen zelf hun boeken gaan kaften ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vraag me wel af op welke leeftijd uw kinderen zelf hun boeken gaan kaften ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoe doen jullie dat met de bagage want ik zie een auto vol met kindjes. Zelf hebben we een kofferbak en probeer heel licht te pakken maar dan nog moet er bagage in de wagen; Hier gelukkig nog een plaatsje vrij met 4 kids

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wow! Eten alle kids een hele pizza per persoon!!!!! De mijne (12 en 15) krijgen er één samen amper op....

  BeantwoordenVerwijderen
 12. O. Herken ik weer helemaal. Ik ben toch wel moe nu hoor na die heerlijke zomervakantie ;-).

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Zo zalig! De gezelligheid spat er af. Volgende vakantie hebben wij 4 kids. Ik kijk er zo naar uit ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. En ik vind eentje al veel :-)
  Mooie foto's weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik zoek het knopje 'Vind ik leuk' ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Inspirerend! Gaaf hoe je het doet en inderdaad, het is een groot rijkdom! Prachtgezinnetje, erg leuk om te lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Inspirerend! Gaaf hoe je het doet en inderdaad, het is een groot rijkdom! Prachtgezinnetje, erg leuk om te lezen!

  BeantwoordenVerwijderen