woensdag 30 november 2016

DIY paper art tutorial
Ik  weet dat het nog geen kerstmis is en dat ik moet wachten tot de sint de deur uit is maar ik kan het niet laten om al stilletjes mijn huis in kerstsfeer te hullen. En paper art is vrij universeel niet? Ok, je kan er sneeuwvlokken of kerststerren inzien. Maar het zou toch maar evengoed een taarten onderlegger kunnen zijn of het begin van een tafelloper?

Hoop alleszins dat de stappen in mijn foto tutorial duidelijk genoeg zijn want handleidingen schrijven is volgens mij echt een job op zich. Om één of andere reden blokkeert mijn brein namelijk als ik hetzelfde moet schrijven dan hetgeen je op de foto ziet. Ik en dubbel werk...nooit een goeie match geweest :-D.

8 opmerkingen:

 1. Leuk, die zijn echt goed gelukt. ik volg je al via IG, wist niet dat je ook een blog had.
  P.S., ik zou je graag willen volgen via blogger, maar vind het gadget niet om dat te doen,

  groetjes Sofie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Sofie
   Leuk dat je mijn blog ontdekt hebt. Volgens mij kan je de blog het best volgen via bloglovin? Hiervan staat er wel een gadget in de zijbalk.

   grtjs

   Anne

   Verwijderen
  2. Inderdaad, zal ik zo doen!
   groetjes

   Verwijderen
 2. Leuk!! Ik ga het vanmiddag ook proberen te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk!! Ik ga het vanmiddag ook proberen te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk. Heb hier creatieve dochter en die lijkt dit wel. Moet het even vertalen want ze leest geen Hollands.
  Groet, wilma

  BeantwoordenVerwijderen