dinsdag 1 november 2016

Find my pony


Ik ben niet echt een speelmama. Enerzijds omdat ik er niet echt vele tijd voor heb, anderzijds omdat er in een groot gezin meer dan genoeg speelkameraadjes voorhanden zijn. Maar toen ik de vraag kreeg van Hasbro of ik nog oude pony's had liggen en wou meedoen aan hun actie #findmypony kon ik het toch niet laten om de kelder van mijn ouders in te duiken :-). Deze pony's zijn gemakkelijk 25 jaar oud en samen met deze pony's kwamen ook de herinneringen en de nostalgie terug hoe ik met mijn zus hele verhalen verzon, huizen bouwde met kartonnen dozen, haren kamde en vlechtjes maakte. Grappige is dat mijn dochters op identiek dezelfde manier met de pony's spelen en dat de pony's een generatie later nog altijd succes hebben. Al waren ze vooral heel nieuwsgierig naar wie mijn lievelingspony was en welke namen ik gaf. En het is ook gewoon leuk om te zien hoe de oude pony's broederlijk worden ingezet naast de nieuwste generatie.
Heb jij ook nog je oude pony's liggen op zolder? Trek er een foto van en deel hem op instagram met de hashtag #findmypony en wie weet valt er binnenkort wel een verrassing op jouw deurmat.

    Ter info: deze blogpost kwam er in samenwerking met Hasbro

9 opmerkingen:

 1. alléé zo tof, ja ik heb er nog liggen op zolder, deze week eens naar op zoek gaan bij mijn ouders!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. zo tof!! ik heb er nog een heleboel, de kids zijn er dol op! alleen jammer dat ik geen instagram-account heb...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oh ik ga de mijne eens zoeken voor Axelle... ik was die een beetje vergeten maar dit is werkelijk pure nostalgie!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hier zitten mijn oude pony's bij de nieuwe Barbies :D ! Ik heb ook geen instagramaccount, zou een tag op Facebook ook mogen?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Inderdaad, pure nostalgie! Ik neus ook eens rond op de zolder van mijn ouders en hopelijk kan ik daar nog ergens pony-schatten vinden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ooooooooooooooh, My little pony! Daar heb ik uren en uren mee gespeeld. Ik probeer er deze week een fotootje van te nemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zo leuk, wij hebben ook nog een collectie met zelf ponyhuis. Nostalgie ten top!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh dat ga ik doen! Ik ben dol op mijn pony's en ze liggen dan ook braaf te wachten tot mijn dochter oud genoeg is om met ze te spelen. Op jouw foto's zie ik al twee pony's die ik zelf ook heb.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh ja heb ik ook...baby moondancer..... that's my favorite😃

  BeantwoordenVerwijderen