donderdag 22 december 2016

Al gehoord van pop-up binnenspeeltuin Playground?

playground mercado antwerpenplayground mercado antwerpen

playground mercado antwerpen

playground mercado antwerpen

playground mercado antwerpen

playground mercado antwerpen

playground mercado antwerpen
Ik beken, sinds ik ouder ben heb ik één keer een voet gezet in een traditionele binnenspeeltuin om er na een uur gillend weg te lopen. Ik werd er gewoon ongelukkig van en had mijzelf dus gezworen nooit meer een stap binnen te zetten in deze kinderghetto's. Maar nooit meer en altijd zijn gevaarlijke woorden, die vaker gebroken worden dan nageleefd.
Dus toen er plots een uitnodiging in mijn mailbox binnenkwam of ik geen zin had om naar de opening van playground te komen, de hippe pop-up versie van een binnenspeeltuin boven de foodmarkt Mercado in Antwerpen, was mijn nieuwsgierigheid getriggerd. Hip en pop-up zijn nu eenmaal geen woorden die ik direct linkte aan binnenspeeltuinen. Maar kijk, meningen zijn er om bijgesteld te worden want inderdaad, deze binnenspeeltuin is meer dan een bezoekje waard. Blije, uitgelaten kinderen en hippe sapjes zullen uw deel zijn. Uw kerstvakantie kan al niet meer stuk :-D

(Al zou het nog handiger geweest zijn moest er ook een babysitdienst aan gekoppeld zijn...want zeg nu zelf, je kids de tijd van hun leven laten beleven en jij rustig gaan shoppen in 't stad...could be worse denk ik dan.  hint, hint , hint :-D)  

13 opmerkingen:

 1. Ziet er erg leuk uit. Welke leeftijd?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het verschrikkelijk, die gewone binnenspeeltuinen. Ik kom daar enkel om de kinderen af te zetten voor een feestje om dan snel de weg weer naar buiten te zoeken.
  Bij deze heb ik zelfs zin om mee te doen. Ziet er een hele toffe uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hier het omgekeerde. I love binnenspeeltuinen. De kinderen de tijd van hun leven, en zelf rustig de krant lezen bij een lekkere latté. Ik kan me wel gemakkelijk afsluiten voor het kabaal ;-) En de jongens komen regelmatig even iets zeggen of drinken zodat ik weet dat ze het nog naar hun zin hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Met vier zonen kan ik mij er iets bij voorstellen :-). Zeker dit adresje checken dan!

   Verwijderen
 4. Ziet er leuk uit! In Rotterdam zit ook zo'n leuke: Villa Zebra.

  Verder zit er bij ons in de buurt een kleine binnenspeeltuin, waar het geluid alles meevalt en het overzicht goed is. Daarbij is het niet zo'n massale. Dat scheelt veel in de herrie. Want een hele middag tussen gillende kinderen zitten.... nee bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die ziet er inderdaad héél leuk uit ! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. deze staat hier ook op de lijst :-) op de uitnodiging konden wij niet ingaan wegens kerstfeestje in de dansschool maar als ik dat hier zo zie is het duidelijk de moeite :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ziet er leuk uit! Wij zouden in de vakantie ook wel eens willen gaan. Heb je nog leuke tips voor een aansluitende activiteit in Antwerpen? We ken namelijk van het verre Roeselare 😉

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wij zijn geweest, was superleuk! Onze kids van 3 & 5 hebben genoten en voor ons als ouders was het de eerste acceptabele indoor playground ever... Thx voor de tip, x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wij gaan in de vm nr de binnenspeeltuin, niet alleen goedkoper maar ook minder druk. Ik zit momenteel in 1 ��

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ben er geweest tijdens de opening,om de kans krijgen om zich boven zo een mooie zaak te kunnen vestigen mocht het toch wel wat meer zijn. Was zeker de rit niet waard om er naartoe te gaan. Ik kom van mechelen! Was er groot maar niet mooi ingericht en kon zelfs maar beperkt drank bestellen. Wel vriendelijk personeel

  BeantwoordenVerwijderen