donderdag 8 december 2016

My wishlist

Cadeautjes...het blijft toch altijd een stressvolle aangelegenheid. Want niemand wil diegene zijn die het foute cadeau geeft...of krijgt. En vooral krijgen denk ik dan, want met een beetje geluk ben je je van het andere niet eens bewust :-).  Komt daar ook nog eens bij dat je waarschijnlijk niet staat te springen om tijdens de eindejaarsdrukte samen met duizenden anderen te zoeken naar het ultieme cadeau voor tantelief of je allerschattigste nichtje. Gelukkig bestaat er dan nog zoiets als webshops en kan je lekker vanuit je luie zetel de fijnste cadeautjes bij elkaar shoppen. En moet je je tijdens de drukke eindejaarsperiode enkel nog druk maken dat je geniet van de kerstsfeer en lekkere latte's in koffiebarretjes terwijl je kinderen zich laten gaan op ijsschaatsbanen en andere winterstuff.

Als grote fan van de winkel Juttu ben ik dan ook superhappy dat ze een webshop ter beschikking hebben! Op mijn gemak grasduinen in hun mooi aanbod merken in verschillende prijscategoriën, I like! Dus lieve familie en vrienden, hierbij mijn wenslijstje van dit jaar, het is supereasy, gewoon op de linken drukken laat jullie gerust gaan :-D :-D. Tot onder de kerstboom!

   1. Hoed van Becksöndergaard
   2. Bickley Mitchell sjaal
   3. Wolk ketting
   4. Verlichting van It's about Romi
   5. Keukenschort van Dutchdeluxes
   6. Spiegels van Madam Stoltz
   7. Boek Altijd een Parisienne
   8. Tas The Donna van Oh My Bag
   9. Schapenvacht van City Sheep

Ps: deze blogpost is een samenwerking met de winkel Juttu

5 opmerkingen:

  1. spiegel staat ook al lang op mijn lijstje :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hmm wel een heel tof lijstje zo!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Altijd een Parisienne - fantastisch, echt iets voor mij! Parijs is voor mij steeds thuiskomen! Geen idee hoe het komt (mss omdat mijn papa een rasechte Fransman is). Maar van zodra ik de naam Parijs hoor begin ik weg te dromen! Zaterdag ga ik met mijn prinsesje een dagje naar Parijs! Want ze zou toch zoooooooooooooo graag eens de Eiffeltoren zien! Yep! 5 jaar jong en even gek van alles wat Parijs te maken heeft!

    BeantwoordenVerwijderen