donderdag 30 maart 2017

Retroboost
Mama, weet je wat ik zou willen uitvinden? Een machine waar je op kan typen en waar die letters direct op een papier komen. Dat zou toch keicool zijn, niet? Je kan je wel inbeelden hoe ik dubbel lag van het lachen aangezien mijn lieve Ella even het typmachine had heruitgevonden. De ipadgeneratie die droomt van een typmachine, gekker hoeft het niet te worden. Gelukkig had Lobke er eentje op zolder liggen dat ze niet meer gebruikte en maakte ze mijn kinderen doodgelukkig. Want het typemachine is hier op dit moment echt het van het. Net zoals de platenspeler trouwens waar de kinderen uit zichzelf platen opleggen om te luisteren naar Adèle, Michaël Jackson, Grease of Balthazar. Iets in mij zegt dat de hele vintage hype nog verre van uitgeblust is. Ik zie zelf jongeren die ineens lyrisch doen over de Nokia 3210 of de zelfgemaakte cassettekes. Ik ga mijn ogen nog opentrekken denk ik :-D

7 opmerkingen:

 1. Ik gebruikte vroeger ook de typemachine van mijn ouders. Kan me voorstellen hoe leuk ze het vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik gebruikte vroeger ook de typemachine van mijn ouders. Kan me voorstellen hoe leuk ze het vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Alles komt altijd terug hé? Mijn kinderen zijn nog te jong om zelf platen op te leggen maar we doen dat wel regelmatig samen en dat vinden ze fantastisch!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn dat ze er zoveel plezier aan beleven!!!! :-)

  BeantwoordenVerwijderen