zondag 26 maart 2017

KuikensurpriseIk herinner mij als kind nog levendig hoe geweldig fan ik was van kindersurprise eitjes. Jammer genoeg waren mijn ouders dit niet waardoor het aantal kindersurprise eitjes dat ik tijdens mijn jeugd verorberd heb op één hand te tellen zijn. Maar desalnietemin zijn deze chocolade eitjes voor mij nostalgie. De verrassing welk speeltje er in het gele eitje zat, daarvoor deed je het. Blijkbaar een beproefd recept dat generaties overleefd want ook bij mijn kinderen blijft het verrassingseffect scoren. 
Maar niet alleen het speelgoedje scoort, ook de gele eitjes kunnen een hit worden. Je kan ze gebruiken om melktandjes in te bewaren, als mini mini bloempotje voor fragiele stekjes of om geheime papiertjes mee te smokkelen. Wij maakten er deze keer een schattige kuikentjesfamilie van. Meer dan chenilledraad, gekleurd papier en plakoogjes heb je hier niet nodig. Supersnel, makkelijk en voor dat je het weet ben je al helemaal in paasstemming :-)

Wel even opletten wanneer je een gaatje maakt in het gele eitje. Ik deed dit met een scherp mes maar je schiet makkelijk uit dus best iets dat je even zelf doet voor er ongelukken gebeuren :-)


Deze post kwam er in samenwerking met Kinder Chocolate. Op hun website vind je nog meer inspiratie voor Paas DIY's terug. Wil je weten hoe ik tegenover samenwerking sta? Hier vind je alle informatie terug   

Geen opmerkingen:

Een reactie posten